Geri Dön
Defne Samyeli, Mustafa Sandal'la uzlaşacak mı?

Defne Samyeli, Mustafa Sandal'la uzlaşacak mı?

Mustafa Sandal, 'Beni Ağlatma' kitabındaki ifadeler nedeniyle Defne Samyeli ile davalık olmuştu. İkilinin dosyası Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. Peki Defne Samyeli ile Mustafa Sandal uzlaşacak mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Defne'yi onore ettim"

Mustafa Sandal, kariyerinin en ciddi hatalarından birini 'Beni Ağlatma' kitabında yaptı. Egosu epey yüksek bir dille yazılan, otobiyografik izler taşıyan kitabında Defne Samyeli'ye yer verdi ve kıyamet koptu. Defne Samyeli, kitapta yazılan 'gizli ilişki' kısımlarını asla kabul etmedi, reklam adı altında yalan ve iftirayla onur, şeref ve saygınlığının zedelendiğini söyledi ve Sandal'a derin bir set inşa etti, bir duruş sergiledi. Mustafa Sandal'ın açıklaması ise "Defne'yi onore ettim" gibi yine egosu epey yüksek bir laf oldu. Mustafa Sandal'ın "Defne'yi onore ettim" lafını, egosu yüksek bir kadın kabul edebilir mi? Biraz empati kuralım. Defne Samyeli için bu açıklamanın "Özrü kabahatinden büyük"lük bir açıklama olduğu ortada.

Egoları çatıştı

Ünlülerin egosunun yüksek olması birçoklarını şaşırtıyor olabilir. Arkadaşça, sınırsızca takılan ünlü gördüğümüzde bağrımıza basasımız geliyor hemen. Ama şöhret için ego da -dozunda olmak koşuluyla- gerekli aslında. Üreten, çalışan herkeste var bu egodan. Kontrol edilebilir olduğu müddetçe hiçbir sıkıntı yok aslında. Mustafa Sandal ve Defne Samyeli'nin egolarının çatışmasını izledik, izliyoruz aslında. Bir de Defne Samyeli'nin kırmızı çizgileriyle tanışmış durumdayız.

Uzlaşma ihtimali düşük

Samyeli ve Sandal'ın dosyası Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmiş. Yani bu ne demek? İkili arasında bir uzlaşma ihtimalinin olup olmayacağı gündemde. Karar Defne Samyeli'de. Samyeli'nin geri adım atma ihtimali var. Ama ben onun gibi akıllı bir kadının tavizsiz bir tutum sergileyeceğine ve sonuna kadar davasının arkasında devam edeceğine inanıyorum. Samyeli, zorluklarla sakince başa çıkmasını bilen akıllı bir kadın. Şu anda Sandal'la uzlaştığında daha ciddi bir problemle, inandırıcılık sıkıntısıyla karşılaşacağının çok iyi farkında. Bu yüzden Samyeli'nin Sandal'la uzlaşması onun adına doğru bir karar olmaz. Bekleyip göreceğiz. Bakalım Sandal, kariyerinin en sıkıntılı virajlarından birini nasıl alacak...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler