Geri Dön
Deniz Seki ve Demet Akalın dostluğu gerçekten bitti mi?

Deniz Seki ve Demet Akalın dostluğu gerçekten bitti mi?

Deniz Seki'nin, İbrahim Tatlıses'in şov programında söylediği Ahmet Kaya şarkısının yankıları devam ediyor... İş öyle bir noktaya geldi ki Deniz Seki ile Demet Akalın arasındaki dostluk sona erdi. Peki gerçekten öyle mi? Deniz Seki ve Demet Akalın dostluğu gerçekten sırf 'detone' olayı yüzünden mi bitti?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Detone şov" deyince ipler gerildi

Ünlüler arasında 'küslük' rekoru Demet Akalın'ın elinde. Bunu artık hepimiz çok iyi biliyoruz. Bir dönem yediği içtiği ayrı gitmeyen arkadaşlarına düzenli aralıklarla küsen Demet Akalın yine başrolde. Bu kez konu Deniz Seki. Her şey biliyorsunuz İbrahim Tatlıses'in yeni başlayan şov programında Deniz Seki'nin bir Ahmet Kaya şarkısını söylemesiyle başladı. Deniz Seki'nin enteresan yorumu sosyal medyayı karıştırdı, adını daha önce duymadığımız Çağla isimli bir genç popçu bu yoruma "Detone şov" deyince ipler gerildi. Deniz Seki bu yorum karşısında doğal olarak bozuldu, alındı, üzüldü. Ve arkadaşlarının da kendisinin yanında olmasını bekledi. Işın Karaca'dan ya da Fulden Uras'tan ona destek geldi.

"Ben kimlere sitem edeyim"

Cansu Kurtcu'nun 'Ala' şarkısında Işın Karaca ve Demet Akalın'la düet yapan Deniz Seki, hiç beklemediği yerden gol yedi. Demet Akalın, Deniz Seki'ye 'Detone şov' yorumunu yapan Çağla'yı programında konuk etti. Bunun üzerine Deniz Seki de "Senin dostluğun bu kadar mı?" modunda sosyal medya hesaplarından Akalın'ı sildi ve engelledi. Akalın da "Ben senin yanına hapishaneye geldim, dostluk falan bunları geçiniz. Çağla zaten iki aydır bize konuk gelecekti. Konuk almasam sonra 'Demet Akalın bir yere aldırmıyor' olacak. Ben kimlere sitem edeyim, bilmiyorum ki" gibi bir savunmayla kendini savundu.

Peki Deniz Seki, Akalın'ı affeder mi?

Konu ilginç. Kızamıyorsunuz kimseye. Taraf da tutamıyorsunuz. O zaman ortadan gidelim. Deniz Seki, Demet Akalın'ın kendi yanında durmamasına üzülmekte ve tepki göstermekte sonuna kadar haklı kesinlikle. Demet Akalın'ın -iki aylık rötardan sonra- tam da bu sürecin sonrasında programında Çağla'yı konuk etmesi tabii ki zamanlama olarak enteresandı. Akalın "Ben taraf tutmam" moduna girmiş ancak bunu yaparken ister istemez bir seçim yapmış. Deniz Seki ve Demet Akalın'ın dostluğu gerçekten bir Çağla problemi yüzünden bitecek miydi, orası da enteresan. "Demek ki aralarında sandığımızın aksine çok da güçlü bir bağ yokmuş" diyor insan. Ama yine de Demet Akalın'dan bahsettiğimizi unutmayalım. Anlık öfkeler, yanlış kararlar, u dönüşleri hep Akalın'a has tavırlar. Dolayısıyla iki taraf da sakinleştiğinde özellikle Akalın'ın Seki'ye vicdan yapacağını ve alttan alacağını düşünüyorum. Demet Akalın bugüne kadar ünlüler camiasında çok kalp kırdı belki ama çoğu zaman da kendi öz eleştirisini yaptı. Deniz Seki'nin gönlünü tekrar kazanabilir diye düşünüyorum. Daha önce çok yaşandı çünkü. Ama Deniz Seki, tam da 'sahnelere dönüş' dönemindeyken böyle bir kalp kırıklığını affedebilir mi, ondan pek emin değilim açıkçası...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler