Geri Dön
Gonca Vuslateri, Cansever'le dalga mı geçti?

Gonca Vuslateri, Cansever'le dalga mı geçti?

Gonca Vuslateri, İbrahim Tatlıses'in programında kırmızı ceketi ve gömleğiyle çok konuşuldu. 'İbo Show' özel kombiniyle ekrana çıkan Vuslateri'nin bu kombini enteresan bir şekilde Cansever'den tepki aldı. Peki Gonca Vuslateri gerçekten Cansever'le dalga mı geçti?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Bir Bendeniz taklidi yaptı ki...

Gonca Vuslateri mizah seven, renkli, çok yönlü bir isim. Oyunculuk, şarkıcılık, mizah... Bugüne kadar her yaptığı işle mutlaka dikkat çekmeyi başardı. Son günlerde her ne kadar Hakan Altun'la yaşadığı -aşırı sürpriz- aşkla çok konuşulsa da ve bir anda magazin gündeminin üst sıralarında kendine yer bulsa da yine de farkını ortaya koyuyor sosyal medya hesabından. Mesela bir Bendeniz taklidi yaptı ki geçenlerde, ortalık yıkıldı.

Şahin Kendirci'ye de benzetmişler

Gonca Vuslateri son olarak İbrahim Tatlıses'in programına katılmış. Yıllar sonra ekrana dönen 'İbo Show'a özel bir kombinle yer almış. Kırmızı ceketi, beyaz gömleği ve Sezen Aksu stili kısacık saçlarıyla programa -klişe tabirle- renk katmış Vuslateri. Onun bu halleri sosyal medyada ti'ye alınmış. Birçok sosyal medya kullanıcısı onu adını 'O Ses Türkiye Çocuklar'la adını duyuran Şahin Kendirci'ye benzetmiş, o da esprili paylaşımları alıp kendi hesabından paylaşmış.

Taklitleri neden 'dalga'ya vuruyoruz?

Tüm bu şakalı, komiklikli şeylerden sonra enteresan bir tepki gelmiş ona. 90'lara damga vuran isimlerden Cansever, "Benimle dalga mı geçildi?" diyerek sitem etmiş Vuslateri'ye. Olabilir, Cansever hassas, alıngan biri olabilir. Ama ortada bir dalga olmadığı çok bariz. "Gonca Vuslateri bir gün 'İbo Show'a katılsa nasıl bir kombin giyer?" denilse ilk akla gelenler kırmızı ceket ve beyaz gömlek olabilir çünkü. Kaldı ki Vuslateri, Cansever'i taklit de edebilirdi. Bunda ne gibi bir problem olabilir ki? Taklitleri neden hemen 'dalga'ya vuruyoruz? Yıllarca Levent Kırca taklit etmedi mi dönemin ünlü isimlerini. Sonuçta taklit de mizahın içinde. Ben Cansever'in alınganlık göstermesine üzüldüm. Taklit etmek demek dalga geçmek demek değil çünkü. Ne yazık ki bir türlü bunun ayrımını yapamıyoruz. Taklitlerin asıllarını yaşattığı gerçeğini yıllar sonra Cansever'i hatırlayarak bir kez daha fark etmedik mi?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler