Geri Dön
İbrahim Tatlıses 'köstebeği' bulacak mı?

İbrahim Tatlıses 'köstebeği' bulacak mı?

İbrahim Tatlıses, özel sırlarını aile dışına sızdıran kişiyi bulmak için harekete geçmiş. Hatta Twitter'da bir tweet atarak 'köstebek avcılığı'na başlamış. İbrahim Tatlıses, 'İrlandalı'yı, 'köstebeği' bulacak mı peki? Ünlü olmak ille de sırttan vurulmayı mı gerektiriyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Çok da seviyorum be arkadaş, neden?"

İbrahim Tatlıses, enteresan bir tweet atmış. Demiş ki, "İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da biz de rahatlasak. Ama yakınım, biliyorum, tam emin olmam gerek. Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş, neden?" Yani İbrahim Tatlıses, özel sırlarını aile dışına sızdıran kişiyi bulmak için harekete geçmiş özetle. Hatta iddialara göre bu isim oğlu Ahmet Tatlı'ymış!

Adem olan anlar!

Koskoca İmparator bile 'köstebek'lerden dertli anlayacağınız... İbrahim Tatlıses'in bu tweet'i bana şunu dedirtti: "İmparator bile olsanız 'köstebek'lerden dertli oluyorsunuz." Ünlü olmak, ille de sırttan vurulmayı mı gerektiriyor? Sanki böyle bir şey var gibi, değil mi? Empati kurun, şöhretini yıllarca devam ettirmek hiç kolay bir şey değil. Siz gönülleri kazanıyorsunuz. Ve birçok insan yanınıza yaklaşıyor. İyi niyetlisi, kötü niyetlisi, müthiş bir karnaval. Görmeniz çok zor. Kimin hangi niyette olduğunu görebilmeniz, fark edebilmeniz inanılmaz zor aslında. Çünkü öyle bir noktada yanınızda olan herkesi sizin destekçiniz zannediyorsunuz. Ama öyle değil. Sezen Aksu'nun dediği gibi, insanoğlu bu, iyisi ve ayısı var. Adem olan anlar! Bu yüzden kabul etmek gerekiyor tüm niyetleri, iyi ya da kötü.

Çare bırakmak...

İbrahim Tatlıses, 'İrlandal'yı, o 'köstebeği' bulacak mı peki? Ya da bunun derdine düşmeli mi? Bence bırakmalı. Zamana yaymalı. Kalbini çok kıran bir şeyi, sitemkâr bir modda bizlerle paylaşıyor Tatlıses. Ama bence iyiye odaklanmalı. Eğri olan zaten kendini belli eder. Dik durmak önemli. Tatlıses, bu kısacık hayatta dostlarına odaklanmalı, sadece dostlarını görmeli, gizli düşmanlarını bulmayı bırakmalı. İlla ünlü olmanıza gerek yok. Biz 'gönüllüler' de bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Çare bırakmak, zamana yaymak. Zaman her şeyin ilacı çünkü...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler