Geri Dön
Kevin Spacey nasıl kurtulur?

Kevin Spacey nasıl kurtulur?

Hollywood'daki cinsel taciz iddiaları ve itirafları geçtiğimiz yıllara damga vurmuştu. Harvey Weinstein ve Kevin Spacey gibi isimler hakkında pek çok isim cinsel istismara uğradıklarını söylemişti. Bu isimlerden Spacey hakkında iki yeni iddia daha ortaya atıldı...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Hepimizi şoke etmişti

Hollywood'u sarsan cinsel taciz iddiaları tüm dünyayı şoke etmişti. Harvey Weinstein ve Kevin Spacey gibi isimler hakkında şoke eden iddialar ortaya atılmış, bu isimlere çok sayıda dava açılmıştı. Özellikle Kevin Spacey gibi yılların aktörünün, hem 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' hem de 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazanan bir ismin adının cinsel taciz suçlamalarıyla anılması hepimizi derinden yaralamıştı.

İki yeni iddia daha var

Spacey hakkında iddialar bitmedi üstelik... İki yeni iddia daha ortaya atıldı. Spacey iki erkek tarafından dava edildi. Anthony Rapp, 1986'da bir partideyken ünlü aktörün kendisini uygunsuz bir şekilde tutup yatağa götürdüğünü ve üstüne yattığını öne sürdü. Adı C.D. olarak açıklanan diğer iddia sahibi de henüz 14 yaşındayken aktörün kendisini evine davet ettiğini ve cinsel ilişkiye girdiklerini ancak bu durumun kendisinde ciddi bir psikolojik hasar bıraktığını söyledi.

Söz konusu cinsel taciz olunca...

Korkunç... Kevin Spacey gibi dünyanın en yetenekli aktörlerinden birinin böylesine korkunç iddialarla anılması çok ama çok üzücü. Şu anda 61 yaşında ama kariyeri bitti diyebiliriz. Bu olaylar ortaya çıktığı dönemde 'House Of Cards' dizisinde oynuyordu Spacey. Orada canlandırdığı Frank Underwood karakteri de sanki Spacey'nin başına gelecekleri biliyormuş gibi "En kötü şeye bile kanıt olmadan inanmazsınız, değil mi? Somut gerçekler olmadan yargıya varmazsınız, değil mi? Yoksa öyle mi yaptınız? Yoo, siz yapmamışsınızdır. Bunu yapmayacak kadar zekisiniz" diyordu. Ortada kanıt olmadan inanmak kısmı söz konusu cinsel taciz iddiası olduğunda değişkenlik gösteriyor.

Kevin Spacey nasıl kurtulur

Önünde iki seçenek var

Üstelik Spacey hakkında birden çok iddia var. Kevin Spacey tüm bunlardan kurtulup kariyerine büyük bir finalle nokta koyma şansı yakalar mı, bunu yapımcıların ona olan tavrı gösterecek. Ancak bu kadar çok iddia ortaya atıldıysa Spacey'nin tüm bunlardan sıyrılması çok zor gibi. Yine de gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu olduğu için Spacey'nin bu savaşı nasıl noktalayacağını merak etmemek elde değil. Ya herkese sağlam bir gol atacak ve büyük bir rolle final yapacak ya da tamamen inzivaya çekilecek ve hem olayların unutulmasını sağlayacak hem de kötü şöhretini ve kendini unutturacak... Bakalım Kevin Spacey bu taciz iddialarından nasıl kurtulacak?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler