Geri Dön
Kylie Jenner ve Banu Alkan arasında neler oluyor?

Kylie Jenner ve Banu Alkan arasında neler oluyor?

Kylie Jenner ve Banu Alkan arasında şu ana kadar tek taraflı ilerleyen polemik sonunda karşılık bulmuş... İddialara göre Kylie Jenner, Banu Alkan'a DM'den mesaj atmış ve "Yeter artık" diye isyan bayrağı çekmiş!

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Kezban" bile demişti

Banu Alkan, çok değil birkaç hafta önce hepimizi şoke eden bir Kylie Jenner paylaşımında bulunmuştu. Kylie Jenner'ın stil olarak kendisini taklit ettiğini çeşitli görsel kanıtlar eşliğinde bizlerle paylaşan ve birçoğumuza "Nasıl yani?" dedirten Alkan, Jenner'a hızını alamayı "Kezban!" yorumu da yapınca ortalık bir hayli karışmıştı. "Banu Alkan neden böyle bir savaş açtı?" diye ciddi ciddi merak etmiştik.

Hedefine ulaşmış gibi gözüküyor

Asıl bomba meğer şimdi patlamış. Çünkü iddialara göre Kylie Jenner, Banu Alkan'a Instagram'da DM'den yürümüş. Ve ona bir mesaj atmış. Kylie Jenner'ın lafları şu şekilde: "Yeter, kapa çeneni! Sen ve fanların sürekli beni etiketliyorsunuz. Eğer böyle devam ederseniz avukatımla uğraşmak zorunda kalırsınız!" Bomba! Eğer gerçekten Kylie Jenner böyle bir hamle yapmışsa, Banu Alkan sonunda hedefine ulaşmış gibi gözüküyor!

Hadi hayırlısı be Afrodit...

Çünkü benim anladığım kadarıyla Banu Alkan, son dönemde konuşulmak istiyor. Hedeflediği şey küresel çapta bir internet fenomeni olmak bile olabilir. "Bu yaşımda fenomen olmak bana yakışmaz mı?" diye düşünüyor dahi olabilir. Biz o ışığı görüyoruz Afrodit'te. Demet Akalın'ın Kim Kardashian'a atarlarındaki eksik 'küresel çizgi' Banu Alkan'la yakalanacak gibi gözüküyor. "Hadi hayırlısı" diyorum. Banu Alkan, Kylie Jenner'ın nefretini kazanarak sosyal medyanın kaç bucak olduğunu, aslında ne kadar da hepimizin aynı sınırlar içinde (Teşekkürler küresellik, teşekkürler bir ve biricik dünya) yaşadığımızı bizlere hatırlattı şimdiden. Haydi Afrodit! Popçularımızın başaramadığını sen başar!

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler