Geri Dön
Pınar Altuğ'un 'aldatma' yüzleşmesi bitti mi?

Pınar Altuğ'un 'aldatma' yüzleşmesi bitti mi?

Pınar Altuğ'un özel hayatına dair insanların atıp tutması ve her kafadan bir ses çıkması problemini inatla aşamıyoruz. Pınar Altuğ son olarak yine bu 'aldatma' mevzularıyla gündeme gelmiş. Pınar Altuğ'un 'aldatma' yüzleşmesi bitti mi peki? Bu defter artık kapanacak mı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Özel hayatı çok konuşulmuştu

Pınar Altuğ, 2000'li yıllarda magazinin göbeğinde bir isimdi. Sebebi ise hem başrolünü oynadığı 'Çocuklar Duymasın'ın başarısı hem de özel hayatında yaşadıklarıydı. Evlendi, boşandı ve bu boşanma bir türlü Pınar Altuğ'un peşini bırakmadı. O dönemlerde sık sık eşini aldattığı yönünde çıkan haberlerle gündeme geldi. Ta ki Yağmur Atacan'la evlenene kadar bu konular sürdü. Altuğ ile Atacan 2008 yılından beri düşmanları çatlatacak kadar istikrarlı ve huzurlular. Ancak gelin görün ki bu eski defterler yine açılmış. Çünkü Pınar Altuğ bir televizyon programına konuk olmuş.

"Pınar Altuğ aldatan kadın mı?"

Ona "Pınar Altuğ aldatan kadın mı?" sorusu sorulmuş. Olay bir soru gerçekten. Birçok kişinin "Böyle bir soru sorarak konuğu rencide etmeye gerek var mıydı?" demesine yol açan bu soruyu ben Pınar Altuğ cephesinden gerekli bulanlardanım. Evet bu soru sorulmalıydı ona. Kendini savunmalıydı. İnsanların ona olan anlamsız öfkesi artık bitmeliydi çünkü. Pınar Altuğ bu iddialarla ilk ve son kez yüzleşmeliydi. Altuğ'un cevabı -bazılarına göre- sert olmuş. "Sana ne ya da kime ne? Ben ilk kocamla evlenirken 'Niye seviyorsun?' diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Evliliğimden vazgeçtim, bu beni ve o kişiyi ilgilendirir. Ne ben ne de o açıklama yapmadı ama herkes konuştu. Biz ne yaşadığımızı biliyoruz. Tekrar geriye dönüp bunları konuşmak gereksiz ve saçma..." demiş Altuğ.

Neden kimse Tamer Karadağlı'yı konuşmuyor?

Pınar Altuğ'a birçokları bu sorunun sorulmasını istiyordu. Soruldu ve o da yıllar sonra bir cevap verdi. Beklediğim kadar sert bir üslupla cevap vermemiş Altuğ aslında. Gayet kibar bir şekilde bu konuyu kendi cephesinden yanıtlamış. Bazılarına sert gelmiş cevabı ama ben onun mevzuyu iyi toparladığını düşünüyorum. Olabilir, geçmişte hata yapmış olabilir Altuğ. Yanlış birliktelikler de yaşamış olabilir. İnsanız. Hepimizin hataları var. Olmaması imkânsız. Ya da basına her zaman yanlış kısım da sızmış olabilir. Bırakmak gerekiyor artık bu meseleleri. Herkes kendi yanlış seçimine katlanıyor. Pınar Altuğ evli ve çocuklu. Evli ve çocuklu olması başkalarına 'geçmiş defterleri kurcalamama' hakkını doğurmuyor elbette. Evli ve çocuklu olmak bir kamuflaj değil. Ama neden Pınar Altuğ bu kadar hedef tahtasında, bunu anlamıyorum. Sürekli ilk eşinden boşanma süreci ve sonrasında yaşananlarda takılı kalmış bir güruh var. Pınar Altuğ ne yaparsa yapsın onun üzerine gidiliyor. Sibel Kekilli'nin erotik film yıldızı olmasını kabullenemeyenler ile Pınar Altuğ'un mutluluğunu 'çok' görenler aynı insanlar, aynı kafadalar. Halbuki neden sürekli güzel kadınları bu kadar yıpratıyor, yoruyoruz? Tamer Karadağlı da benzer iddialarla karşılaşmışken kimse onun üzerine bu kadar çok ve ısrarlı bir şekilde gitmedi. Ama söz konusu bir kadın olduğunda herkesin yorum yapacak cüreti var. Bu ayrımcılık artık son bulsa nasıl olur? Çok mu zor?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler