Geri Dön
Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş'in de barışmasıyla 'küs ünlü' nesli tükeniyor

Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş'in de barışmasıyla 'küs ünlü' nesli tükeniyor

Son dönemde sıkça karşılaştığımız barışan ünlüler arasına Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş de katıldı. Daha önce Yıldız Tilbe ile Sezen Aksu ve Ajda Pekkan ile Bülent Ersoy barışmış; gözler, Tom ve Jerry başka olmak üzere diğer küs ünlülere çevrilmişti. Bu ünlülerin arasında olan ve 4 yıldır konuşmayan Serdar Ortaç ve Ebru Gündeş de sonunda barıştı.

Turcel Orman
Turcel Orman

Ebru Gündeş'in sahne aldığı mekana giden Serdar Ortaç, ikilinin menajeri olan Hüseyin Emre'nin de yardımlarıyla Gündeş'in gönlünü aldı.

Haberin Devamı

Ebru Gündeş, en başta Serdar Ortaç'ı görmezden geldi ve oralı olmadı. Bunun üzerine sahneye çıkan menajer Hüseyin Emre, ikiliyi barıştırmak için Serdar Ortaç'ı sahneye davet etti.

Gündeş'in önünde diz çöken Ortaç, "Bilsem ki" şarkısını beraber okumayı teklif ederek Ebru Gündeş'in elini öptü. Ebru Gündeş de yanağından öpüp "Hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu en iyi bilenlerdenim. Sana hayır deme şansım yok" diyerek affettiği Serdar Ortaç'la böylece barışmış oldu.

Tıpkı Bülent Ersoy ve Ajda Pekkan'ın barışmasında olduğu gibi bu barışma hadisesinde de sağlık sorunlarının etkili olduğunu görüyoruz.

Bülent Ersoy'un da ağır bir grip geçirmesi ve 12 gün hastanede yatması sonucu Ajda Pekkan, kendisini aramış ve ikili barışmıştı.

Haberin Devamı

MS hastası olan Serdar Ortaç'ın barışma teklifine "sağlıktan önemli bir şey yok" diyerek olumlu yaklaşan Ebru Gündeş de yine sağlığın ve ölüm korkusunun önemini gözler önüne serdi.

Demek ki küslükler ufak tefek de olsa, büyük de olsa ciddi sağlık sorunları karşısında insanlar yufka yürekli bir hal alıyor.

Hatta sadece insanlar değil, çizgi film karakterleri bile! Hatırlarsanız Tom da aşık olduğu hain kedi kadın tarafından terk edilince depresyona girip sağlığından olmuş; onu bu halde gören Jerry de kendisiyle uğraşmaktan vazgeçip yanına oturarak acısını paylaşmıştı.

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler