Geri Dön
Survivor Evrim, Demet Akalın'la barışmak için hırs mı yaptı?

Survivor Evrim, Demet Akalın'la barışmak için hırs mı yaptı?

Demet Akalın, Survivor'un sıkı takipçilerinden biri. Bu yıl en çok Evrim Keklik'e Molatik olmuştu. Hatta konuya Evrim'in annesi Fatoş Hanım bile dahil olmuştu. Ancak son gelen haberlere göre Evrim ve Demet Akalın barışmış. Cadı kazanı kaynasın! Survivor Evrim, Demet Akalın'la barışmak için hırs yapmış olabilir mi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Hem şanslı hem de şanssızlardı

Survivor 2020 yarışmacıları hem çok şanssız hem de çok şanslı bir yarışmayı geride bıraktı. Şanssızlardı çünkü Koronavirüs nedeniyle nasıl bir dünyanın içinde olduklarının farkında değillerdi. Acun Ilıcalı'nın kendilerine bu virüsten bahsettiklerinde ailelerini düşündüler, ülkeyi, dünyayı düşündüler ve işin içinden çıkamadılar. Parkurları da eski sezonlara göre kısıtlıydı. Şanslı oldukları kısım ise Koronavirüs yüzünden Survivor izlemeyenler dahi bu yıl yarışmaya kayıtsız kalamadı ve onları takip etti.

"Yasin'ciğim sağolsun, minik bir görüşme yaptık"

Survivor yarışmacıları arasında bu yılın en iz bırakan isimlerinden biri de Evrim Keklik'ti. Annesi Fatoş Hanım'ın dahi konuya müdahil olmasına sebebiyet verecek kadar Evrim'e mesafeli olan Demet Akalın'ın "Beter ol!"luk tepkileri çok konuşulmuştu. Yıldızı Evrim Keklik'le -tek taraflı- pek barışmayan Demet Akalın ile Keklik'in arası son gelen haberlere göre düzelmiş. Yasin Obuz devreye girmiş ve Evrim, Bodrum'da Demet Akalın'la bir araya gelmiş. Evrim, "Yasinciğim sağolsun, minik bir görüşme yaptık" demiş.

Sanki biraz hırs yapmış gibi...

İşte bu cümle bana Survivor Evrim'in, Demet Akalın'la barışmak için adeta hırs yaptığını düşündürttü. Ama bu hırs illa negatif anlamda bir hırs değil. Daha çok bir kendini ifade etme azmi hani. Yasin'i ikna etmiş ve istediğine kavuşmuş. "Kendimi ifade etmeliyim, Demet Akalın'ı seviyorum, o da beni sevmeli, onun gibi bir karakter beni anlamalı, sevmeli" gibi bir hırs. Evrim, kim ne derse desin Survivor'a bu sezon damga vuran, azimli isimlerden biriydi. Onun böyle bir hırs yapmasını 'anlaşılma çabası' olarak görmek, hırsı azim olarak yorumlamak daha doğru sanki.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler