Geri Dön
Facebook'un yasak kararı Bitcoin'i dibe çekti

Facebook'un yasak kararı Bitcoin'i dibe çekti

Düzenleme ve denetleme mekanizmalarının kurulacağı, kripto para borsalarında yaşanan soygunlar ve medyada çıkan panik temalı kötü haberler popüler kripto para birimi Bitcoin'in 10 bin doların altına gerilemesine sebep oldu.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Son birkaç haftadır kripto para birimlerinde yaşanan değer kayıplarının önüne geçilemiyor. Bugün itibari ile Bitcoin 9 bin dolar seviyelerine kadar geriledi.

Haberin Devamı

Internet devi Facebook, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri içerikli tüm reklamları yasaklayacağını çünkü kripto para temalı çok sayıda reklamın dolandırıcılık işlemleri için kullanıldığını açıkladı.

Bitcoin nedir? Bitcoin nasıl satın alınır?

İşte Facebook'un bu kararının ardından Bitcoin ve diğer altcoinler roket hızıyla düşüşe geçti.

Zuckerberg geçtiğimiz günlerde kripto paranın ve blok zincirinin son derece önemli teknolojiler olduğunu fakat kontrolü konusunda bazı riskler bulunduğunu açıklamıştı.

Blockchain / Blok Zinciri nedir?

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler