Geri Dön
Harry Potter'ın mobil oyunundan ilk görüntüler yayınlandı

Harry Potter'ın mobil oyunundan ilk görüntüler yayınlandı

Geçtiğimiz ay mobil oyununun çıkacağı açıklanan Harry Potter: Hogwarts Gizemi adlı oyunun oyun içinden ilk görüntüleri yayınlandı. Yapımcılığını Jam City adlı oyun şirketinin üstlendiği Harry Potter: Hogwarts Mystery (Hogwarts Gizemi) karakter gelişimi mantığıyla oynanacak.

Turcel Orman
Turcel Orman

Harry Potter hayranlarını sevince boğan bu haber uzun süredir bekleniyordu. Hatta geç bile kalındı.İlk kitabı 1997'de, ilk filmiyse 2001'de piyasaya sürülen Harry Potter, ününü tüm dünyaya duyurup herkes tarafından bilinen bir yapım haline gelmişti.

Haberin Devamı

Mobil oyunun sektörünün uzun yıllardır popüler olması ve ne kadar büyük bir sektör haline geldiği göz önüne alındığında gerçekten bu oyunun geç kaldığını söyleyebiliriz.

Oyunun içeriğinden bahsedecek olursak, resmi internet sitesinde şöyle açıklanıyor, "Harry Potter: Hogwarts Mystery , oyuncuların kendi karakterlerini yarattığı ve hayatını bir Hogwarts öğrencisi olarak deneyimleyebildiği ilk oyun. Oyun, JK Rowling'in Sihirbazlık Dünyasının büyü ve maceralarından esinlenen deneyimler yaratmaya adanmıştır."

Oyun, Harry Potter’ın doğumu ve Hogwarts’a ilk geldiği, Nymphadora Tonks ve Bill Weasley’in hala okulda öğrenci olduğu yıllarda geçiyor.

Seçeceğimiz karakteri geliştirme, yetenek kazandırma ve Hogwarts'ta başarılı olma şeklinde ilerleyecek. Yeni nesil RPG'lere ayak uydurduğunu ama Hogwarts ruhunu da yaşatacağını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Oyunun çıkışı için net bir tarih vermeyen yapımcı şirket, 2018 yılının içinde kesinlikle çıkacağı bilgisini verdi.

Oyunun resmi sosyal medya hesaplarını takip ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz:

Twitter
Facebook
Instagram

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler