Geri Dön
WhatsApp'ın yeni güncellemesi gidenleri getirir mi?

WhatsApp'ın yeni güncellemesi gidenleri getirir mi?

Son 1 aydır başına gelmeyen kalmadı WhatsApp’ın. Getirdiği güncelleme ile milyonlarca kişi kullanmayı bıraktı WhatsApp’ı. Peki, yeni getireceği başka bir güncelleme ile gidenleri geri getirir mi? Molatik olduğumuz WhatsApp’ın yeni güncellemesi.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Hayatımızın odak noktası, her şeyimizi hallettiğimiz platform olan WhatsApp geçtiğimiz ay yaptığı güncelleme ile kalbimizi kırdı. Eskiden gizli şekilde hallettiği şeyleri artık sözleşmeye dökmeye karar verdi(!) Haliyle bizler de korktuk, tırstık, yeni mecralar aradık. Milyonlarca kişi Telegram, Signal, BiP gibi uygulamaları kullanmaya başladı.

Haberin Devamı

WhatsApp’tan video görüşmesine güncelleme

Ancak konumuz bu değil, geçen ay çok konuştuk zira. Yeter artık biraz da başka güncellemelerini konuşalım.

Bu sefer WhatsApp videolara güncelleme getirecekmiş. “Nasıl bir güncelleme?” diye soracak olanlar için şöyle açıklayayım, videolar sessize alınabilecek. Bu özellik sayesinde, bir video başkasına gönderilirken isteğe bağlı olarak sessize alınabilecek. Bu yeni özelliğin adı mute video (sessiz video) olarak belirlendi. Videoları sessize almak, ana ekrandaki düğme sayesinde mümkün olacak.

Sessiz video da daha az veri taşıdığı için daha hızlı gönderilebilecek. Zaten Instagram’da var olan “sessiz video” özelliğini WhatsApp’ta da kullanabileceğiz.

Peki, gidenleri geri getirir mi? Cevap tabii ki hayır. WhatsApp artık kullanıcılar tarafından mimlendi ve hiç güven vermiyor. Mirkelam’ın dediği gibi;

Haberin Devamı

Geçip giden zamanları

Bir yerlerde bulsam

Sonra üzülsem

Üzüldüğüme üzülsem

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler