Geri Dön
Barış Murat Yağcı şarkı söylemek zorunda mıydı?

Barış Murat Yağcı şarkı söylemek zorunda mıydı?

Survivor sonrası hayran kitlesi çok büyüyen Barış̧ Murat Yağcı takipçi kitlesine verdiği ‘müjde’ ile herkesi şaşırttı. Stüdyoya girip şarkı söyleyen Barış̧ Murat Yağcı’nın yaptığı bu hareket haliyle sosyal medyayı salladı. Bizler de Barış̧ Murat Yağcı ve yeni şarkısına Molatik olduk.

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Geçtiğimiz yılın Survivor’ı hayatımıza çokça dedikodu soktu. Gerçi izlemiyordum programı ancak ister istemez karşılaşabiliyoruz kahramanlarla, dedikodularla. Sosyal medyada da büyük hayran kitlesi edindi Survivor kahramanları. Onlardan birisi de finali kaybeden Barış̧ Murat Yağcı oldu. Yarışma boyunca ve finalde yaptıkları kadar yarışma sonrası yaşanan ‘Nisa olayı’ da büyük olay olmuştu.

Haberin Devamı

Stüdyoya girdi şarkı söyledi

Onca olaydan sonra Barış̧ Murat Yağcı bu defa karşımıza söylediği ‘şarkı’ ile çıktı. Birkaç saniyelik bir videoyu bizlerle paylaştı. Mamafih aldığı tepkiler genel manasıyla hiç olumlu olmadı. Sesiyle oldukça fazla oynandığı, her kulağın dikkatini çekecek derecedeydi. Sanırım “Madem fenomen kitlem var neden şarkı söylemiyorum” deyip stüdyoya girmişler.

Ünlü olmak herkesin hakkı lakin ünlü olduktan sonra kendi sektörünüzde ilerlemek varken neden iyi olmadığınız bir sektöre el uzatıyorsunuz? Bırakın o taraf işini bilenler tarafından icra edilsin, siz kendiniz olmaya devam edin.

Bir de kitap mevzuu var sanırım, ona hiç girmek istemiyorum…

Benzer İçerikler