Geri Dön
Cahit Kaşıkçılar'la #EvdeKal'maya Molatik ol!

Cahit Kaşıkçılar'la #EvdeKal'maya Molatik ol!

Bu aralar sen de bizim kadar #EvdeKal'maya Molatik misin? Eğer öyleysen güzel bir haberimiz var! Cahit Kaşıkçılar, 28 Nisan Salı akşamı saat 21:30'da Molatik'in Instagram hesabının canlı yayın konuğu olacak. Cahit Kaşıkçılar'la #EvdeKal'maya Molatik oluyoruz, sizi de bekleriz...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Corona virüs yüzünden rutinimiz bozuldu, hepimiz evlere kapandık. Çünkü neden? Önce kendi sağlığımızı, sonra sevdiklerimizin, sonra da çevremizdeki herkesin sağlığını düşünüyor ve önemsiyoruz.

Haberin Devamı

Tabii uzun bir süre evde kalmak başlıbaşına zor bir şey. Farkındayız. O zaman sizlere Molatik ekibi olarak sürprizlerimizden bahsedelim. Biz #EvdeKal'ıyoruz ve #EvdeKal'maya Molatik olmaya başlıyoruz!

Yani bu ne demek? Çok sevdiğiniz isimlerle "#EvdeKal'maya Molatik Ol!" serisi başlatıyoruz. Molatik'in Youtube kanalından canlı olarak gerçekleştirilecek yayınlarda misafirlerimizle yeni ev düzenimizi konuşuyoruz.

Cahit Kaşıkçılarla #EvdeKalmaya Molatik ol

Yeni canlı yayının konuğu ise Cahit Kaşıkçılar... Bir döneme damga vuran Kaşıkçılar, Corona sürecinde yaptıklarını, ailesiyle neler konuştuğunu, Corona korkusuyla nasıl başa çıktığını anlatacak.

Eğer sen de bizim kadar #EvdeKal'maya Molatik'sen yayına seni de bekleriz! Cahit Kaşıkçılar, 28 Nisan Salı akşamı saat 21:30'da Molatik'in Instagram hesabının canlı yayın konuğu olacak. Cahit Kaşıkçılar'la #EvdeKal'maya Molatik oluyoruz, sizi de bekleriz...

Benzer İçerikler