Geri Dön
Nilperi Şahinkaya kimdir? Nilperi Şahinkaya dizileri ve filmleri

Nilperi Şahinkaya kimdir? Nilperi Şahinkaya dizileri ve filmleri

Nilperi Şahinkaya son günlerin en çok konuşulan isimlerinden... 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle tanınan Nilperi Şahinkaya neden gündem oldu? Nilperi Şahinkaya kimdir? Nilperi Şahinkaya hangi dizilerde ve filmlerde oynadı? İşte Nilperi Şahinkaya kimdir sorusuna cevap olabilecek bilgiler...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Nilperi Şahinkaya doğum yeri

Nilperi Şahinkaya kimdir sorusu son günlerde oldukça konuşuluyor. Bir anda gündem olan Nilperi Şahinkaya 23 Şubat 1988 yılında Senegal'in başkenti Dakar'da doğmuştur. Bunun nedeni ise babasının bir diplomat olması. Anne ve babası küçük yaşlarda boşanan Nilperi Şahinkaya, daha sonra annesi ile birlikte Türkiye'ye geldi.

Nilperi Şahinkaya nerede okudu?

Eğitim hayatına Türkiye'de başlayan Nilperi Şahinkaya daha sonra eğitim için Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Daha sonra ise Ankara'ya giderek Ankara'da Bilkent Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Bu dönemde oyuncu olmaya karar veren Nilperi Şahinkaya, ilk defa 'Deniz Yıldızı' adlı diziyle oyunculuk deneyimi yaşadı.

Nilperi Şahinkaya dizileri

Kısa zaman içerisinde tanınmaya başlayan Nilperi Şahinkaya, daha sonra 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ve 'Kayıp' gibi dizilerde de rol aldı. Özellikle 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinde canlandırdığı Mesude karakteri onun birçok kişi tarafından fark edilmesini sağladı. Diziler haricinde tiyatro oyunlarında da görev alan Nilperi Şahinkaya 'Kim Korkar Hain Kurttan' adlı oyunda da rol aldı.

"Seksi giyinmeyi seviyorum"

Son olarak 'Kiraz Mevsimi' dizisinde canlandırdığı Şeyma karakteriyle karşımıza çıkan Nilperi Şahinkaya'nın İngilizce, Almanca, Fransızca ve İtalyanca bildiği de bir diğer bilgi arasında. Son günlerde sıkça konuşulan ve Nilperi Şahinkaya kimdir diye sosyal medya kullanıcıları tarafından sıklıkla aratılan bir isim olan oyuncu, "Seksi giyinmeyi seviyorum" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Rol aldığı tiyatro oyununda striptiz dansıyla gündeme gelen Nilperi Şahinkaya, önümüzdeki sezon farklı bir projeyle hayranlarının karşısına çıkacağını da yine aynı röportajında duyurdu.

Benzer İçerikler