Geri Dön
Ryohey Nakatake nerede?

Ryohey Nakatake nerede?

Japonya denince akla ilk teknolojik aletler gelmekte, gayet doğal olarak. Ancak son yıllarda sosyal medyanın yaygınlaşması ile başka bir Japonya görmeye başladık. Onun de en iyi temsilcisi sanırım Ryohey Nakatake. Peki, neredeyse son bir yılda hiç tweet atmayan Ryohey Nakatake nerede? Japonya’nın 'medarı iftiharı' Ryohey Nakatake’ye Molatik olduk.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Sosyal medya hayatımızı son 10 yılda kökünden değiştirdi. Eskiden yan mahalledeki çocukları bile tanımazken artık dünyanın öbür ucundan insanlarla iletişime geçebiliyoruz. Bir tıkla yabancı arkadaşlarımıza misafir olabiliyoruz. Haliyle yabancılar da ülkemizde fenomen haline geliyor. Onlardan birisi de Ryohey Nakatake.

Haberin Devamı

Dark web Japan

Kimdir Ryohey Nakatake? Hemen cevaplayalım; Twitter’da ünlenen, çektiği videolar, garip hareketleri ile bir anda ünlendi. Özellikle Türk gençlerinin açtığı saçma sapan tag'lere verdiği desteklerle, çektiği videolarla olay oldu. Japonya’nın dark web’i gibi bir şey kendisi…

Özellikle 'argo' tag’lerde saçma sapan hareketler yaptı. Ariana Grande ile yakından ilgilendi. Türkiye gündemi ile yakından ilgilendi. Ancak son 1 yılda ortalıkta görünmüyor Ryohey Nakatake. 'Nerede bu oğlan?' dedik kendi kendimize. Ufak bir araştırma yapınca gördüm ki kendisi artık TikToker olmuş.

Mekanını bulmuş gibi

Aslında çok şaşırmadım çünkü TikTok dediğimiz mekan tam Ryohey Nakatake’ye göre bir ortam. Çektiği garip videoları takipçileriyle burada daha kolay buluşturabilir. İlginç danslarını, tag’lere verdiği desteleri burada daha fazla kişiye ulaştırabilir. Para kazanma ihtimali de çok fazla TikTok’ta. Eeee haliyle burayı seçip daha çok vakit geçirmesi şaşırtıcı değil.

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler