Geri Dön
'Tik Tok' plajları coşturacak mı?

'Tik Tok' plajları coşturacak mı?

Geçtiğimiz yıllarda Arap ezgilerini plajlardan, havuzlarda yaz aylarında çok fazla duyduk. Bu yıl başka bir aday çıktı: Tik Tok. Mohamed Ramadan ve Super Sako’nun eseri Tik Tok Youtube ve diğer sosyal mecralarda yayınlandı. Biz de Tik Tok’a Molatik olduk.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Son yıllarda kulaklarımıza sıkça Arap ezgileri geliyor. Serdar Ortaç’ın yokluğunu Arap müzisyenler dolduruyor, yazın gelişini müjdeliyorlar. İşte onlardan birisi de sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi bulunan Mohamed Ramadan.

Haberin Devamı

Mısırlı müzisyen geçtiğimiz günlerde DJ Super Sako ile hem stüdyoya hem de kamera karşısına geçti. Aslında bir albüm projesinin parçası olan Tik Tok’u yazı hareketlendirmesi için erkenden yayınladı Mohamed Ramadan. Biraz da ünlü uygulama TikTok'a selam çakıyor parçayla. Asıl albüm yıl sonuna doğru 'Beautiful Mess' ismiyle yayınlanacak.

Oldukça hareketli

Arap ezgilerini hareketli müziklerle birleştiren ikili plajları ve havuzları kasıp kavuracağa benziyor. Yazın aranan hareketli müziği Tik Tok olacak gibi. Keza birkaç gün içinde milyonlarca kez izlendi klibi. Bakalım çıkacak albüm yine aynı etkiyi dinleyicide oluşturacak mı?

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler