Geri Dön
Molatik Fiskos: Brooklyn Beckham, Rihanna ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Brooklyn Beckham, Rihanna ve diğerleri...

'Molatik Fiskos'a hoş geldiniz... Her hafta burada üzerimize vazife olmayan ne kadar konu varsa masaya yatırıyor, enine boyuna tartışıyoruz. Bu hafta da bol malzemeli bir fiskos bölümü ile karşınızdayız. Hazırsanız dünyaca ünlü yıldızlarımıza Molatik oluyoruz...

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Jim Carrey emekli oldu!
Devrim niteliğinde birçok projeye imza atan dünyaca ünlü oyuncu Jim Carrey oyunculuk kariyerini sonlandırdığını ve artık emekli olmak istediğini açıkladı. Bunu duyan hayranları oldukça üzülmüş olsa da Jim Carrey aldığı bu karardan oldukça mutlu görünüyor. Jim Carrey'nin açıklamasını duyanlar gelecekte çok iyi bir iş olursa kabul edip etmeyeceğini sorduklarında Carrey, “Emekli oluyorum. Eğer melekler bana altın mürekkeple yazılmış bir senaryo getirirse ve bu hikaye insanlar için önemli olacaksa tekrar bu yola girebilirim" diyerek aslında oyunculuğu tamamen bırakmadığının da sinyalini vermiş oldu. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?


Madonna'nın yarım milyondan fazla eden NFT yatırımı
"Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, NFT dünyasına hızlı bir giriş yaptı diyebilir miyiz?" Evet, kesinlikle diyebiliriz. Geçtiğimzi günlerde ünlü şarkıcı yarım milyon dolardan fazla parayı NFT'ye yatırdığını açıkladı. Bored Ape (Sıkılmış Maymun) NFT’lerine 570 bin dolar ödediğini açıklayan Madonna, Instagram ve Twitter hesabı üzerinden, “Bored Ape Yacht Club” isimli koleksiyonu satın aldığını söyleyerek, “Sonunda metaverse’e girdim. Kendime ait bir Maymun’um var! Ona ne isim vermeliyim?” dedi.

Haberin Devamı


Halsey yengeden bir samimi paylaşım daha!
Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey ve Türk sevgilisi Alev Aydın geçtiğimiz aylarda oğulları Ender bebeği kucaklarına almışlardı. Ailenin Türkiye ziyaretinde yaşadıkları sevimli kareler başta olmak üzere bu üçlüden her zaman harika bir enerji alıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Halsey, Ender bebek ve babası Alev Aydın'ın samimi bir fotoğrafını paylaştı. Milyonlarca takipçisi tarafından aşırı sevimli bulunan bu paylaşıma bir de "Sevgi paylaştıkça artar" yazmaz mı? Nereden baksanız aşırı tatlı bir paylaşım.


Kourtney Kardashian ile Travis Barker evlendi
Kourtney Kardashian yıllarca yakın arkadaşı olan ve sonradan ilişkileri aşka dönüşen Travis Barker ile gözlerden uzak bir şekilde evlendi. Medyadan uzak hatta cep telefonlarının bile yasak olduğu bu nikah törenine çiftin sadece yakın çevresinin katıldığını biliniyor. Dünyaca ünlü bir yıldız da olsan işte günün sonunda sadeleşme hevesi geliyor seni de buluyor. Hayırlı uğurlu olsunlarımızı iletiyoruz.

Haberin Devamı


Dünyanın en zenginleri açıklandı!
Her yıl dünyanın en zengin insanlarını açıkalayan Forbes dergisi, 2022 yılının en çok kazanan isimlerini paylaştı. 2022 yılının listesine göre Elon Musk 219 milyar dolar ile listenin birinci sırasında yer alırken Amazon’un sahibi Jeff Bezos 171 milyar dolar ile 2. sırada yer aldı. Fenty Beauty ve giyim markası SavageXFenty ile 2022 milyarderler listesine giren Barbadoslu şarkıcı Rihanna ise listede 1729. sırada yer aldı. Rihanna'dan sonra listede George Lucas, Oprah Winfrey, Kanye West, Kim Kardashian, Jay-Z gibi isimlerin de hatrı sayılır sıralarda yer aldığını görüyoruz.


Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi!
Beckham'lardan ilk düğün sonunda geldi. Gözde çift Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz sonunda evlendi. Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz düğünün çekimi için bir tek Vogue ile anlaşmıştı. Bu yüzden törende konukların cep telefonlarını dahil kullanması ve çekim yapıp sosyal medyada paylaşması tamamen yasaklandı. Düğünle ilgili şaşırtıcı bir detay ise düğünden kısa bir süre önce konuşulmaya başlanan soyadı meselesi oldu. Söylenenlere göre Brooklyn Beckham evlendikten sonra Nicola Anne Peltz'in soyadını da alacakmış. Yani törenden sonra artık Brooklyn Joseph Peltz Beckham olarak anılacak. Brooklyn bunu, eşine bir sevgi gösterisi olarak yapmayı istediğini söylemiş. Bu kadar konusunu yapmaya gerek var mıydı bilemiyorum ama Brooklyn Beckham'ın bu isteği bence oldukça makul.

Benzer İçerikler