Geri Dön
Molatik Fiskos: Mila Kunis, Harry Styles ve diğerleri...

Molatik Fiskos: Mila Kunis, Harry Styles ve diğerleri...

Yepyeni bir haftaya daha hoş geldiniz sevgili fiskos severler. Bu hafta da dünyaca ünlü yıldızlarımız yerinde durmadı, birçok gelişme yaşandı. Kimler nerede neler yapmış? Kimler yeni hazırlık içerisinde ve kimler aldığı kararlardan geri döndü. Hazırsanız Fiskos zamanı!

Betül Yasemin Keskin
Betül Yasemin Keskin


Haberin Devamı

Jennifer Lopez ve Ben Affleck'ten aşk yuvası arayışı
İyi bir fiskos okuyucusu bilir ki açılışı Jennifer Lopez ve Ben Affleck ile yapmak burada adet gibi şeydir. Bu haftaki gelişmemiz de tonlarca parayı nereye harcayacağını bilememiş onlarca evin üstüne bir on birincisini daha ekleyen Jennifer Lopez ve Ben Affleck'ten geliyor. Bennifer çifti bir süredir kendilerine bir aşk yuvası arıyorlardı. Çiftin ev arayışı geçtiğimiz günlerde 50 milyon dolar değerindeki malikaneyi satın aldıklarında sonlandı. Söylenenlere göre evin (!) içinde yok yokmuş bir biz eksikmişiz!


Harry Styles’ın yeni albümü yolda
İngiliz müzik grubu 'One Direction' dağıldıktan sonra solo müzik yolculuğunda depar atan Harry Styles'ın yeni albümü yolda. Hayranlarını sevindirecek bir haber vermenin mutluluğunu yaşarken 'Harry's House' adını taşıyan yeni albümün 20 Mayıs'ta yayınlanacağını ve albümde 13 şarkının olacağını da açıklamayı ihmal etmeyelim.

Haberin Devamı

Hadid'lerin 100 milyon dolarlık evi yıkıldı
Hadid ailesinin cephesinde bir süredir kara bulutlar eksik olmuyor. Yeni bir olay ise baba Hadid'in 100 milyon dolarlık evinin yıkılmasıyla ilgili. Gigi ve Bella Hadid'in babası Mohamed Hadid'in inşası süren 100 milyon dolarlık malikanesinin, kaçak olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde yıkımına başlandı. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz kendilerine...


Kylie Jenner'dan büyük değişiklik
Kylie Jenner, kısa bir süre önce ikinci çocuğu Wolf Webster'ı kucağına aldı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu isim oldukça eleştiri aldı. Kylie Jenner ve Travis Scott da bu durumu bir değerlendirmiş olacak ki Kylie Jenner bir paylaşım yaparak, bebeklerinin adını değiştirdiklerini açıkladı. Jenner, oğlunun ismiyle ilgili, "Kendisi gibi hissetmediği için değiştirdik" açıklamasını yaptı. Bebişin yeni ismiyle ilgili bir bilgimiz yok umarım bu sefer de bir önceki isim ilginç diye aşırı geleneksel bir isim koymamışlardır.


Volodimir Zelenski'den Mila Kunis ve Ashton Kutcher'a teşekkür mesajı
Rus-Ukrayna savaşı sürecinde Ukraynalı mültecilere destek olmak için Mila Kunis ve eşi Ashton Kutcher örnek bir davranış göstererek yardım çağrısında bulundular. Çiftin bu çağrısı 35 milyon dolar bir bağış toplamakla sonuçlandı. Ukrayna devlet başkanı bu örnek davranış için çifti görüntülü arayarak teşekkür etti.

Haberin Devamı


David Beckham da savaşa dikkat çekmek istedi
Mila Kunis ve Ashton Kutcher'dan sonra David Beckham da savaşa dikkat çekmek istedi. Beckham, Ukrayna'daki savaşın ağır sonuçlarına dikkat çekebilmek için kendi Instagram hesabının kullanımını Harkov Perinatal Merkezi Müdürü Doktor Irina Kondratova'ya verdi. David Beckham instagram hesabından yaptığı açıklamasında, "Sosyal medya hesabımı Ukrayna'nın Harkov bölgesindeki Perinatal Hastanesi'nin Müdürü Irina'ya veriyorum. Irina oradaki hamile kadınlara sağlıklı bir doğum yapmaları için yardım ediyor. Orada zor durumda olan yeni doğanlara solunum cihazı makinesi bağışlarınız için teşekkür ediyoruz. Hikayelerimde Irina ve sağlık çalışanlarının hayat kurtarmak için mükemmel çalışmaları hakkında daha fazla bilgi bulacaksınız. Lütfen elinizden ne şekilde gelirse bu insanları desteklemeye ve UNICEF gibi kuruluşları desteklemeye devam edin. Beraber bir fark oluşturabiliriz” ifadelerini kullandı.

 

 

Benzer İçerikler