Geri Dön
Soruşturma şokunu atlatan Nusret'e, David Beckham'dan gollük pas geldi

Soruşturma şokunu atlatan Nusret'e, David Beckham'dan gollük pas geldi

Yakın zamanda New York'taki sağlık yasaları sebebiyle hakkında soruşturma açılan ve etlere çıplak elle dokunduğu için ceza alması beklenen Nusret, aynı zamanda İngiliz gazeteleri tarafından da pahalı olduğu sebebiyle ağır şekilde eleştirilmişti.

Turcel Orman
Turcel Orman

İşler özellikle yurt dışında Nusret için çok da iyi gitmezken Nusret, her zamanki gibi akıllıca bir reklam çalışmasıyla adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ı ve ailesini restoranında ağırlayan ve ona özel sunum yapan Nusret, bunu sosyal medya hesaplarından paylaştı. Daha da önemlisi David Beckham da bu sunumun videosunu paylaşarak "Harika öğle yemeği için teşekkürler. Seninle tanışmak keyifliydi ve acayip bir deneyimdi" yazdı.

Thank you for a great Lunch ... Pleasure to meet you and hell of an experience @nusr_et ?? @romeobeckham @cruzbeckham #harperseven @mrbobbyrich See you in Miami

David Beckham (@davidbeckham)'in paylaştığı bir gönderi ()

Nusret, imaj çalışmaları için gerek yerli gerek yabancı birçok dünya yıldızını ağırlıyor ve onlara restoranlarında özel sunumlar yapıyor.

Etlere çıplak elle dokunmasıyla ilgili soruşturmadan ve İngiliz gazeteleri tarafından yapılan yemeklerinin ve restoranlarının sıradan olmasına karşın aşırı pahalı olduğuyla ilgili eleştirilerden sonra karizmayı toplamak için David Beckham'dan daha iyi bir seçenek olamazdı herhalde.

Haberin Devamı

Soruşturma şokunu atlatan Nusrete, David Beckhamdan gollük pas geldi

Karizmanın tam karşılığı olan Beckham, Nusret'e imajını düzeltmesi için o klasikleşmiş muz ortalarından birini yapmış adeta. Nusret'e de bu ortayı gole çevirmek kalmış.

Beckham'ın tebessümleri eşliğinde klasik kesme ve tuzlama şovunu yapan Nusret, Beckham'ı elleriyle beslemeyi de ihmal etmiyor.

Bakalım Nusret, hakkında çıkan her olumsuz haberden sonra bu taktiğe başvurmaya devam edecek mi? Ne de olsa ünlü bol!

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler