Geri Dön
Tolgahan Sayışman oyunculuğa neden ara verdi?

Tolgahan Sayışman oyunculuğa neden ara verdi?

Geçtiğimiz günlerde Tolgahan Sayışman, oyunculuğa ara verdiğini açıkladı ve hatta sektör değişikliği yaptığını da duyurdu. Peki Tolgahan Sayışman oyunculuğa neden ara verdi? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Tolgahan Sayışman'dan sektör değişikliği...

Şampiyon dizisinin ardından Şeref Sözü dizisi de istediğini gibi yoluna devam edemeyince Tolgahan Sayışman, oyunculuğa ara verdiğini ve sektör değişikliği yaptığını duyurdu ve yaptığı açıklamalarda hepimizi şaşırttı doğrusu. En azından ben beklemiyordum böyle bir şey.

Yeni sürprizler kapıda...

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ve çocukları Efehan Sayışman ile birlikte yemek yedikleri mekândan çıkarken görüntülenmiş ve yakın zaman önce sona eren Şampiyon dizisinden sonra Şeref Sözü dizisiyle ekranda yer alan Tolgahan Sayışman, yoğunluktan dolayı ailesine pek vakit geçiremediğini açıklamış. Bunun üzerine ünlü oyuncu, bir süredir dizi ve film işlerinden dolayı çok yoğun olduğunu ve ailesiyle bir süredir dışarıya çıkıp vakit geçiremediğini söylerken yeni sürprizlerin de kapıda olduğunu belirtmiş. Ardından da tekstil ve inşaat sektörlerinde iş yapacağını söylemiş.

Anlaşılabilir bir durum

İlk başta bu kararı garipsesem de sonradan ‘Neden olmasın ki?’ diye sordum ve hiçbir sebep göremedim doğrusu. Birçok oyuncu, kazandığı parayla çeşitli yatırımlar yapıyor zaten. Fakat çoğu oyuncu, bu yatırımları yaparken oyunculuğa devam ediyor. Tolgahan Sayışman oyunculuğa ara vermek istemiş olabilir. Bu, bence gayet anlaşılır bir durum. Özellikle iki işin yoğunluğu, zor olabilir. Ki zaten bu yoğunluktan ötürü, ailesine vakit ayıramadığını söylemiş ve oyunculuk ile yaptığı diğer yatırım arasında tercih yapmak istemiş ve tercihini başka sektörden yana kullanmış Tolgahan Sayışman. Umarım her şey istediği gibi şekillenir.

Benzer İçerikler