Geri Dön
Murat Dalkılıç ve Hande Erçel dostça mı ayrıldı?

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel dostça mı ayrıldı?

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ayrılığının üzerinden epey bir zaman geçti ama bir türlü sular durulmadı. İkili bu kez de sosyal medya hesapları nedeniyle gündeme geldi. Peki Murat Dalkılıç ve Hande Erçel gerçekten dostça mı ayrıldı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

En sürpriz ayrılıklardan biriydi

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ilişkisi birçoğumuzun sempatiyle yaklaştığı, "Aaa, birbirlerini ne güzel de bulmuşlar" dediği bir aşktı. İkilinin koşar adım evliliğe giden yolda geçemedikleri o manevra hepimizi şaşırttı. 2020'nin en sürpriz ayrılıklarından birine imza atan ikili, geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya meselesi nedeniyle tekrar gündeme geldi.

"Arkadaş olarak ayrıldık"

Murat Dalkılıç'ın aylar sonra Hande Erçel'i Instagram'dan takip etmeyi bırakmasının üzerine biraz bekleyen Hande Erçel, daha sonra o da Dalkılıç'ı takip etmeyi bırakmıştı. Bu takipten çıkarma meselesini Dalkılıç'a sorulması gerekirken Erçel'e sormuşlar. O da "İlişkimizi dostça noktaladık, arkadaş olarak ayrıldık" demiş. İşte bu kısım benim kafamda bir soru işareti oluşturdu ilk kez Hande Erçel'e dair. Bugüne kadar onu hep samimi ve pozitif görmüştük. Ama bu açıklama gerçekten pek olmadı gibi geliyor. Neden mi?

Neden hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor?

Bir kere magazin muhabirlerinin bu soruyu Dalkılıç'a sorması gerekiyordu. Takipleşmeyi bırakan ilk kişi Dalkılıç'tı çünkü. Erçel'in "Beni takip etmeyeni ben de takip etmem" gibi bir kafayla takipten çıkarması gayet mantıklı bir hareket. Ama bu takipleşme olayı basına sızmışken, bu konuyu soran muhabirlere "Arkadaş olarak ayrıldık" demek sizce de çok havada kalan bir açıklama değil mi? En fazla "Arkadaşlar, sağolun" denilir, geçilirdi. Ortada bir 'arkadaşça ayrılık' olsaydı ikili arasında takipten çıkarma meselesi hiç yaşanmazdı. Demek ki ortada bir problem var. E o zaman Hande Erçel neden hiçbir problem yokmuş gibi davranıyor? Dalkılıç-Erçel çifti gerçekten dostça mı ayrıldı yani? Şüphelerim var...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber