Hayalinin ötesinde kazanıyor! Kışın bile yemeye gelen var
İzmir Foça'da 34 yıldır dondurmacılık yapan Nazmi Altıntaş'ın 31 çeşit dondurmasıyla lezzetin adresi oldu. Dükkanının önünde yaz kış demeden kuyruklar oluşan Altıntaş "Buradan hayalimin ötesinde kazanç sağlıyorum. İşin sırrı, doğal süt ve doğal meyvede" dedi
1

Turistik ilçe Foça'da 34 yıldır dondurmacılık yapan Nazmi Altıntaş'ın iş yerinin önünde sürekli uzun kuyruklar oluşuyor.
2

Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolunun açılmasıyla birlikte kalabalıklaşan Foça'da, tatil için bölgeyi tercih edenler, bu lezzeti tatmadan geçmiyor.
3

31 çeşit dondurma satıyor
Antep fıstığı, badem, incir, kek, ceviz, karamel, kakao, krokan, sakız, parça çikolata, vanilya, nane, çilek, karadut, kayısı, kavun, kivi, yoğurt, limon, muz, meyve kokteyli, böğürtlen, frambuaz, vişne, meyveli yoğurtlu ve benzeri 31 çeşit dondurma satış yapan Nazmi usta, her damak zevkine hitap ediyor.
4

6 yıldır müşterilerinden gelen talep üzerine kış mevsiminde de hizmet verdiğini belirten Altıntaş, "Kışın bile insanlar burada. Masanın üstü 3 parmak kalınlığında kar oluyor ama yine dondurma yemek için gelen oluyor.
5

Dükkanımın önündeki sahilde boydan boya kuyruk olmadığı zaman 'Bugün iş olmadı' diyorum. Aynı anadan babadan iki kardeş doğuyor ama ikisinin yaptığı yemek bir değil.
6

"Buradan hayalimin ötesinde kazanç sağlıyorum"
Severek yapmak var. Ben de bu işi severek yapıyorum. Buradan hayalimin ötesinde kazanç sağlıyorum. İşin sırrı, doğal süt ve doğal meyvede.
7

Yoğurtlu dondurma kaç mekanda vardır? Tahinlisi, bal kabaklı gibi bambaşka dondurmalar var. Topunu 3 TL'ye satıyoruz.
8

Karşıyaka ilçesinde topunu 8 TL'ye satan da var. Ekmeğimi, yaptığım bu dondurmalardan kazanıyorum daha ne isteyeyim" dedi.
9

"Her çeşidin tadı farklı"
Dondurma satın alan vatandaşlardan Hakan Özkara, "Her sene dondurmacıya uğramaya çalışıyoruz. Her çeşidin tadı farklı farklı, birbirine benzemiyor.
10

Ben kabak ve sakızlı dondurmayı çok seviyorum. Çok uzun kuyruklar olduğu zaman sıkıntı oluyor, o yüzden kuyruksuz zamanı yakalamaya çalışıyoruz.
11
