Geri Dön
Serdar Ortaç 'eril dil'den ne zaman vazgeçecek?

Serdar Ortaç 'eril dil'den ne zaman vazgeçecek?

Serdar Ortaç, röportajlarında şaşırtıcı şeyler söylemeye devam ediyor. Son olarak özel hayatı hakkında konuşmuş Ortaç. "Canım hiç kadın çekmiyor" diyerek şoke eden bir cümle kurmuş. Serdar Ortaç 'eril dil'den ne zaman vazgeçecek sizce?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Canım hiç kadın çekmiyor"

Serdar Ortaç, İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019'da boşanmıştı. 5 yıl evli kalan çiftin boşanmaları da epey konuşulmuştu. Serdar Ortaç'ın Chloe Hanım hakkında "10 senelik hizmet" gibi epey sıkıntılı bir laf etmesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisini toplamıştı. Ortaç'ın bu 'eril dil' tercihi inatla, ısrarla sürüyor. Son röportajında yine maço bir üslup kullanmış Serdar Bey. "Canım hiç kadın çekmiyor" demiş. Nasıl yani?

Turşudan mı bahsediyoruz?

Tam olarak şunları söylemiş: "Canım hiç kadın çekmiyor, hiçbir ilişki istemiyor. Yalnızlık şu an o kadar güzel ki... Hayatıma giren kadınların birikimi belki de beni yordu. Ama çok âşık olursam arkadaş olurum ve seversem aşk, ilişki yaşarım. Büyük konuşmayayım, belki de yüzük takarım." Gerçekten "Pes!" demek istiyorum. "Canım kadın çekmiyor" ne demektir? Turşudan mı bahsediyoruz? Bahsi geçen şey erik midir, elma mıdır? Serdar Ortaç 'eril dil'den ne zaman vazgeçecek?

Sanki karşımızda Fred Çakmaktaş var

Ortaç'ın aşırı maço ve maskülenvari laflarını şaşırtıcı, anlamsız, komik ve garip buluyorum. Ortaç'a yakışmıyor bu üslup. Eğri kaçıyor. Ofsayta düşüyor. Sürekli bir 'sert erkek' üslubu kullanıyor Serdar Ortaç. "Canım kadın çekmiyor"lar, "10 senelik hizmet"ler... Bir popstardan duymak istemediğimiz laflar bunlar. Karşımızda sanki Fred Çakmaktaş var, aynı maçoluk, bir fark görmüyorum... Yahu 2020'nin göbeğindeyiz. Kadına yönelik fiziksel ve ruhsal şiddetin her türlüsüne artık çok daha kolektif bir bilinçle "Hayır!" diyoruz. Ortaç neden bu kadar ilkel bir tavrı ısrarla sürdürüyor? Neden 'erkeklik' vurgusu yapma gereği duyuyor? Israrla kullandığı, hayal kırıklığı yaratan 'eril dil'den ne zaman vazgeçecek?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler