Geri Dön
Sıla ve Hazer Amani boşanıyor mu?

Sıla ve Hazer Amani boşanıyor mu?

Sıla ve Hazer Amani çifti için "Boşanacaklar" dedikodusu çıktı. İkilinin boşanacakları, evliliklerindeki krizi bir türlü aşamadıkları iddia ediliyor. Peki gerçekten Sıla ve Hazer Amani boşanıyor mu?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Onlarınki 2019'un en sürpriz aşkıydı

Sıla ve Hazer Amani çiftinin aşkları oldukça fırtınalı bir başlangıç yaptı. Büyük aşklar bu şekilde başlıyor, bunu birçoğumuz tecrübe etmişizdir hayatımızda. Sıla'nın en zor zamanlarında Hazer Amani ile aşk yaşaması ve ikilinin bu aşkı evlilikle taçlandırması hem bir açıdan büyük bir sürpriz hem de bir o kadar "Gerçekten birbirlerine bu kadar mı aşıklar?" gibi soruların sorulmasına neden olacak kadar negatif anlamda bir sürprizdi.

Boşanma dedikoduları çıktı

Sıla ve Hazer Amani çiftinin boşanacakları iddia ediliyor son günlerde. Buna kanıt olarak Sıla'nın arkadaşlarıyla eşi olmadan eğlenmeye çıkması ve arkadaşlarıyla bir araçta görüntülenmesi, ikilinin "Boşanacaklar mı?" sorularına herhangi bir açıklık getirmemesi sunuluyor. Bir diğer iddia da Amani'nin eski eşi Deniz Mumcuoğlu ile görüşmesi yüzünden Sıla'nın eşine baskı kurduğu yönünde tabii.

Peki bu kanıtlar yeterli mi?

Peki tüm bu iddialar, kanıtlar, deliller vesaire boşanmaları için yeterli mi? Bence değil... Sıla ve Hazer Amani, evliliklerinde kriz yaşıyor olabilirler. Şu anda sadece onlar değil, kapalı mekanda uzun süre birlikte vakit geçiren her çiftin aslında bir evlilik terapisine başlaması şart. Normal bir süreçten geçmiyoruz. Ancak Sıla'nın arkadaşlarıyla sosyalleşmesi ya da sorulara kayıtsız kalması -ki Sıla ne zaman özel hayatına dair çok net bir açıklama yaptı ki?- bu evliliğin sallantıda olduğunu net bir şekilde göstermiyor. Aşkları olaylı başladığı için ve iki taraf da ünlü olduğu için bu ilişki ne yazık ki boşanma dedikodularıyla yıpratılmaya çalışılacak. Biz bunu zaten evliliğin en başında biliyor, tahmin ediyorduk. Sadece biz değil Hazer Amani ve Sıla da eminim farkındaydı haklarında negatif bir bakış açısı olacağını... Benim asıl merak ettiğim soru bu zorlu virajları birlikte alabilmeyi başaracaklar mı? Evlilik sözünün gerektirdiği 'bir olma' halini gerçekten başarabilirlerse, tüm dedikodulara inat tüm nazarlardan teğet geçebilirlerse ikisi 'çekirdek çitleme'yi meslek haline getirenlere büyük bir ders verecek. Dileğim zoru başarırlar ama birlikte olmayı seçerek...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber