Geri Dön
Survivor'da Berkan'ın 4'üncü olması sürpriz miydi?

Survivor'da Berkan'ın 4'üncü olması sürpriz miydi?

Survivor'da büyük heyecan sürüyor. Elif'in elenmesinden sonra 4 kişi kalan Survivor yarışmacıları arasında bir eleme daha yaşandı. Ve sürpriz bir şekilde Berkan ilk 3'e giremeyerek 4'üncü oldu. Peki Berkan'ın Survivor 4'üncülüğü sürpriz miydi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Sercan'ın elenmesi şaşırtmıştı

Survivor sadece performanslara yönelik bir yarışma değil. Karakterinizi ortaya koymanız şart. Öyle "Ben sadece oyunlarda birinci olayım, dokunulmazlığı alayım" değil olay. Son haftalarda Survivor'da çok iyi yarışlar izlemiştik. Özellikle Sercan'ın üst üste elde ettiği başarılar hepimizi şaşırtmıştı. Yine aynı şaşkınlığı Sercan'ın elenmesinden sonra da yaşamıştık. Performansının zirvesindeyken elendi Sercan. Nisa olayında haksız pozisyona düşmesi ona epey SMS kaybettirdi.

"Berkan mı Yasin mi?"

Sercan'dan sonra Elif ya da Yasin ikilisinden birinin eleneceği düşünülüyordu. Elif güçlü bir yarışmacı olsa da SMS'te diğer isimlerin gölgesindeydi. Sürpriz olmayan bir şekilde Elif elendi. Ama gelin görün ki ilk 4'e kalan isimlerden hangisinin 4'üncü olacağı merak konusuydu. Oynanan son dokunulmazlık oyunu epey zorluydu. Cemal Can ve Berkan müthiş bir performans sergiledi. Canlı yayınlanan oyunda zaferi elde eden Cemal Can oldu. Haliyle hepimiz merak ettik. "Berkan mı Yasin mi?" diye düşündük.

En büyük dezavantajı...

Cemal Can dokunulmazdı, Barış'ın SMS'i kuvvetliydi. Berkan yarışlarda çok iyi olmasına rağmen, hatta Sercan'ı eleyen bir isim olmasına rağmen Yasin'le beraber gitme ihtimali olan bir isimdi. Birçok kişi Yasin'in eleneceğini düşünürken büyük bir sürpriz oldu ve halk Yasin'i seçti. Böylelikle Berkan elendi. Berkan'ın 4'üncü olması büyük bir sürpriz oldu. Sadece yarışlara odaklanması ve Yasin kadar renkli bir yarışmacı olmaması en büyük dezavantajı oldu. Berkan'ın en kötü 3'üncü olması gerektiğini savunanlar çoğunlukta sosyal medyada. Survivor'da büyük final öncesinde bir kişi daha elenecek. Ve muhtemelen bu isim Yasin olacak gibi gözüküyor. Berkan'ın 4'üncülüğü sürpriz olsa da en iyi ihtimalle 3'üncü olacağını düşünenlerdenim. Büyük finalde muhtemelen Cemal Can-Barış ikilisini göreceğiz. Bakalım neler yaşanacak...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler