Geri Dön
Survivor'daki son düzlükte kim avantajlı?

Survivor'daki son düzlükte kim avantajlı?

Survivor'da artık son düzlüğe yaklaşmış durumdayız. Cemal Can, Barış ve Sercan gibi isimler şu anda en favori isimler arasında. Peki en büyük avantaj kimde? Survivor'daki son düzlükte kim avantajlı, gelin Molatik olalım...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

"Dedikodunun dibiydi"

Survivor'da bu hafta sonunda itiraflara tanıklık ettik. Acun Ilıcalı'nın "Adaya dönmesini istediğiniz kimlerdi?" sorusuna Cemal Can'ın Nisa yanıtı şaşırtmadı. En büyük şaşkınlığı Yasin yaşattı. Yasin, Survivor'da bazen çok iyi anlaştığı bazen de hiç anlaşamadığı Evrim'in adını söyledi. Evrim için "Efsane bir kadındı. Dedikodunun dibiydi. Evrim olmadan bir Survivor düşünülemez" diyen Yasin'in itirafları gerçekten de enteresandı.

Yasin ve Evrim: Müthiş ikili!

Peki ya Evrim? Survivor Panorama programına katılan Evrim, enteresan itiraflarda bulundu. Evrim, Nisa ile arasının çok kötü olmadığını söyleyerek "Nisa, Survivor'da sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı" yorumunda bulundu. Yasin için ise "Beni çok üzdü, ben de onu çöz üzdüm. En kızdığım nokta bana 'dedikoducu' demesiydi." Yani Yasin ve Evrim, bir yandan ne kadar iyi anlaşabildiklerini, bir o kadar da anlaşamadıklarını itiraflarıyla ortaya koymuş oldu.

Evdeki hesaplar çarşıya uyacak mı?

Gelelim don düzlüğe... Survivor'da bu hafta sonu dokunulmazlık oyunları oynandı, eleme adayları belirlendi. Hafta sonunda Sercan'ın performansının aşmışlığına tanıklık ettik. İkinci dokunulmazlık oyununda Barış'a yenilse de, ki Barış da biliyorsunuz Cemal Can'a yenildi, Sercan ciddi bir rakip olduğunu kanıtladı. SMS'lerde Barış'ın yüksek oy toplamasının yanında Cemal Can'ın hem SMS'lerde hem de oyunlarda ve sosyal medyada çok güçlü olması da mahşerin üç atlısını ortaya koyuyor. Büyük finalde Cemal Can ve Barış'ın garanti olduğunu, Sercan'ın da finale kalabilecek en güçlü rakiplerden biri olduğunu düşünüyorum. Ancak burası Survivor, sürprizlere gebe! Bakalım evdeki hesaplar çarşıya uyacak mı?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler