Geri Dön
'The Ellen DeGeneres Show'da neler oluyor?

'The Ellen DeGeneres Show'da neler oluyor?

Ellen DeGeneres, 'The Ellen DeGeneres Show' adlı programıyla yıllardır ekranlarda. ABD'nin en nevi şahsına münhasır ünlülerinden biri. Ancak son gelen haberler üzücü. 'The Ellen DeGeneres Show'la ilgili bir soruşturma açılınca ortalık karışmış. 'The Ellen DeGeneres Show'da neler oluyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'Toksik çalışma ortamı'

ABD'de talk show denildiğinde ilk akla gelen isim Ellen DeGeneres Show... Cinsel yönelimi nedeniyle uzun bir süre zorluklar yaşayan DeGeneresc daha sonra tırnaklarıyla kazıyarak 'The Ellen DeGeneres Show'a başlamıştı. Program sadece ABD'de değil tüm dünyada ilgiyle takip ediyor. Ancak son gelen haberler oldukça şaşırtıcı. DeGeneres'in bu programı hakkında ırkçılık, 'toksik çalışma ortamı' ve tehdit suçlamaları nedeniyle soruşturma açılmış. Gündüz kuşağında yayınlanan bu programın ekibinden bazı kişiler, isimlerini vermeden Buzzfeed'de iş yerinde yaşadıklarını paylaşmış.

Ellen'la iletişim kurmaları yasakmış!

Bunun üzerine programın yapımcısı Warner Media da şirket içi soruşturma başlatmış. Peki iddialar arasında neler var? Personelin hastalık izni aldıktan sonra kovulması, agresif tepkilere maruz kalması, zorbalık kültürü ve yönetici yapımcılar tarafından ayrımcılığa uğraması... Ellen DeGeneres hakkında henüz bir iddiada bulunulmamış ama iddialara göre ekipten bazı kişiler, yayın günlerinde sunucu DeGeneres'le iletişim kurmaları yasakmış!

Böyle bir olayla anılması çok üzücü

İnanılmaz iddialar... Ellen DeGeneres gibi bir hayli zorluklar yaşamış ve hemen akabinde sadece ABD'e değil tüm dünyada LGBTİ haklarının savunuculuğuna dair önemli başarılar, radikal kararlar almış bir kadının adının böyle bir soruşturmayla anılması korkunç. Ellen'ı da bağlar çünkü bu olay. Saygınlığı zedeleyen bu durumun bir an önce netlik kazanması gerekiyor. Ellen DeGeneres gibi ayrımcılıkla uzun süre baş etmiş bir kadının dolaylı ya da doğrudan 'toksik iş ortamı' gibi bir suçlamayla anılması dahi üzücü. Bakalım önümüzdeki günlerde konuya dair nasıl detaylar yansıyacak basına...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler