Geri Dön
Ümit Erdim neden kilo verdikten sonra iş bulamıyor?

Ümit Erdim neden kilo verdikten sonra iş bulamıyor?

'Hayat Bilgisi' dizisiyle tanıdığımız Ümit Erdim, mide ameliyatı sonrasında spor eşliğinde tam 60 kilo vermişti. Ancak kilo vermesinden sonra iş bulma konusunda sıkıntı yaşadığını söylemiş. Bunun altında ne yatıyor olabilir? Sizce Ümit Erdim neden kilo verdikten sonra iş bulamıyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Tam 60 kilo verdi

2000'li yıllara damga vuran 'Hayat Bilgisi' dizisi birçok yıldızı bizlerle tanıştırmıştı. Dizinin 'Arif'i Ümit Erdim de o yıldızlardan biriydi. Onu her zaman şişman, sempatik halleriyle izlemiştik. Derken bir gün karar verdi Erdim. Mide ameliyatı oldu. Ve üzerine spor yapmaya başladı. Tam 60 kilo birden verdi. Bambaşka bir insana dönüştü oyuncu. Eski hali ile yeni hali arasında uçurumlar oluştu adeta.

"Eski haline dön, iş bulamazsın"

İlginç bir haberle gündeme gelmiş Erdim. Bir sosyal medya kullanıcısı ona "Eski haline dön, böyle iş bulamazsın" demiş. O da şu cevabı vermiş: "Katılıyorum, zaten bulamadım. Ama bu yüzden eski halime dönmeye niyetim yok." Ne garip değil mi? Ümit Erdim, yeni haliyle bambaşka bir insana dönüşüyor ancak yapımcılar bu değişime mesafeli. Erdim'in yeni halinin seyirci tarafından 'hoş' ve 'sempatik' bulunmayacağını düşünüyorlar belli ki.

'İkinci bahar'ı hak ediyor

Garip değil mi? Ümit Erdim sağlığı için kilo veriyor, daha sağlıklı bir insana dönüşüyor ama bu değişim ona oyunculuk konusunda dezavantaj yaratıyor. Çünkü ne yazık ki -asla onaylamadığım- bir kalıp var. Seyirci, izleyici, takipçi sizi nasıl sevmişse, hangi imajınızı beğenmişse onda diretmelisiniz! Bu tembelliği kabul etmek bu kadar kolay olmamalı... Halbuki bakın yurt dışındaki oyunculara, fiziksel değişimlerini avantaja çeviriyorlar, oyunculara bu şans tanınıyor. Ümit Erdim'e de bir şans mutlaka verilmeli. Bu iş 'alışma' meselesi. Ümit Erdim yeni haliyle uzun soluklu bir dizide oynasa, kim garipseyecek ki onun yeni görüntüsünü? Tam tersi daha çok ilgi çekmez mi bu değişim? Bu şansı hak ediyor Erdim. Çünkü güzel ve fit gözükmek için değil sağlıklı olmak için verdi o kiloları oyuncu. 140 kiloya ulaşıp da "Hayır!" deme cesareti ve istikrarı, gücü göstermiş biri, özellikle de mesleğinde 'ikinci bahar'ı hak ediyor...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler