Geri Dön
UzmanparaAltın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Geçtiğimiz haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları çarşamba ve perşembe günleri sert gerileme göstermişti. Peki yeni günde piyasada son durum ne? İşte detaylar...

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Geçtiğimiz haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları çarşamba ve perşembe günleri sert gerileme göstererek 3 haftanın en düşük seviyesini test etmişti.

Haberin Devamı

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ABD 10 yıllık tahvil faizinin yüzde 4 seviyesini aşarak son zamanların zirvesini görmesi ve dolar endeksindeki güçlenme altın fiyatları üzerinde baskı oluşturmuştu.

Cuma günü ise altın fiyatlarında yön değişti. Hafta ortasında sert düşen altın fiyatları dolar endeksinin gerileme göstermesinin etkisiyle birlikte yukarı yönlü hareketlendi. Cuma gününe 1628 dolardan başlayan ons altın akşamüzerine doğru 1658 dolara kadar yükseldi.

Cuma gününe 974 liradan başlayan gram altın ise öğleden sonra ons altında görülen toparlanmanın etkisiyle birlikte 991 liraya kadar çıktı.

YENİ GÜNDE PİYASADA SON DURUM NE?

Yeni günde ons altın 1656 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1638 dolar, en yüksek ise 1662 dolar seviyeleri görüldü.

Haberin Devamı

Bugüne 987 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda 989 liradan işlem görüyor.