Dolar kaç liradan işlem görüyor?
Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 18.14’ün üzerinde başladı.

Piyasalarda gözler 25-27 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Jackson Hole Sempozyumu’nda olacak. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell yarın burada bir sunum gerçekleştirecek. Powell’ın piyasalara faiz artışına ilişkin mesajlar vermesi bekleniyor.
GÜNCEL DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYIN
Salı günü 109.270 seviyesini aşan dolar endeksi 5 haftanın zirvesini görmüştü. Endeks son günlerde aşağı yönlü bir seyir izliyor. Dolar endeksi bugün 108.440’tan işlem görürken, ABD 10 yıllık tahvil faizi yüzde 3.091 seviyesinde bulunuyor.
DOLAR/TL HAFİF YÜKSELİYOR
Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 18.14’ün üzerinde başladı. Kur şu dakikalarda hafif yükselerek 18.17 liradan işlem görüyor. Dolar/TL’de gün içerisinde en düşük 18.13, en yüksek ise 18.17 seviyeleri görüldü. Euro ise aynı dakikalarda 18.15 lira ile yükseliş kaydediyor.