Geri Dön
Yaşlandırma programı hangisi? Yaşlandırma uygulaması FaceApp nedir?

Yaşlandırma programı hangisi? Yaşlandırma uygulaması FaceApp nedir?

Birçok ünlü ismin yaşlandırma tekniği kullanmasından sonra bunu hangi uygulamayla yaptığı merak konusu oldu. Ünlülerin yaşlandırma uygulaması FaceApp nedir? FaceApp nasıl indirilir? FaceApp uygulaması ücretli mi?

Tosun Paşa
Tosun Paşa

FaceApp nedir?

Dijital fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olan FaceApp bu alanda getirdiği kullanım kolaylığı ve doğal efektlerle dikkat çekiyor. Özellikleri arasında yaşlandırma, saç-sakal şekillendirme, cinsiyet değiştirme, basit shop'lama, arka plan ekleme, çeşitli renk filtreleri ve daha nice fotoğraf düzenleme seçenekleri bulunuyor.

Ayrıca uygulamanın otomatik dokunuş özelliği sayesinde yapay zeka sizin için en uygun stili de bulabiliyor. Yüz şekliniz ve yüzünüzdeki oranlara göre algoritma size seçenekler sunuyor. 50 milyondan fazla indirme alan uygulama ünlüler arasında da oldukça popüler.

FaceApp nasıl kullanılır?

FaceApp Google Play Market ve Apple Store'da mevcut. Uygulamayı indirdikten sonra kullanımı oldukça basit. Türkçe dil desteği bulunmamasına rağmen görsel yönlendirme sayesinde kolayca istedikleriniz yapabilirsiniz.

FaceApp ücretli mi?

Uygulama her iki markette de ücretsiz olarak indirilip kullanılabiliyor. Ücretsiz sürümünde birkaç temel özellik bulunuyor. Eğer birçok farklı efekt ve özelliği de kullanmak istereniz aylık 7 lira ödeyerek FaceApp Pro satın almanız gerekiyor. Satın almak istediğiniz pakete göre yıllık olarak da ödeme yapabiliyorsunuz.

Benzer İçerikler