2 dilim karpuz 5 adet çilek 1 limonun suyu 1 tatlı kaşığı bal Yapılışı: Karpuz doğranıp çileklerle beraber 1-2 saat buzlukta bekletilir. Buzluktan çıkarılan karpuz ve çilekler, limon suyu ve bal ile beraber blenderdan geçirilir, bardaklara paylaştırılarak, dilerseniz üzerine taze nane yapraklarıyla servis edebilirsiniz. 2 Dilim karpuz 1 bardak kıyılmış roka 5-6 adet mozarella peyniri Yapılışı: Karpuzları küp küp doğrayın. Kıyılmış rokaların üzerine ekleyin. En üstüne de mozarella peynirlerini ekleyerek servis yapabilirsiniz. 4 pizza dilimi şeklinde kesilmiş karpuz 4 kaşık lor peyniri 4-5 dal nane Yapılışı: Pizza dilimi şeklinde olan karpuzları tabağa yerleştirin. Üzerine lor peynirlerini ekleyin. Nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapabilirsiniz.