Kızarmış patatesi ısıtmanın püf noktaları nelerdir?
Bekletildiğinde lezzeti bozulan ve çıtırlığı azalan patatesi ısıtmanın püf noktaları nelerdir? Soğumuş olan patatesi ilk tazeliğinde tüketmek için nelere dikkat etmek gerekir? İşte cevapları…
1

Bekletildiğinde tadı bozulan patatesi yanlış yöntemlerle ısıtıldığında yumuşar ve ilk tazeliğini koruyamaz. Patates ısıtırken belli başlı noktalara dikkat etmek gerekiyor. Sıcakken afiyetle tüketilen bu besini ısıttığınızda da ilk piştiği halinden daha lezzetli bir hal alabilir. Nasıl olacağını merak ediyorsanız yöntemlerimize göz atabilirsiniz.Kızarmış patatesi tekrar ısıtmanın püf noktaları…
2

Kızarmış patates fırında nasıl ısıtılır?
Kızarmış patatesiniz soğuduysa fırına atıp ısıtabilirsiniz. Bunun için öncelikle patatesi koyacağınız tepsiyi alüminyum folyo ile kaplamanız gerekir. Alüminyum tepsiye iyice sarıldıktan sonra içerisine belirli aralıklarla patatesler yerleştirilir. Önceden ısıtmış olduğunuz 200 derece fırında patatesleri 3 dk beklettikten sonra alabilirsiniz.Patatesleriniz çıtır çıtır ve lezzetini kaybetmemiş olacaktır. Alüminyum folyo yerine dilerseniz pişirme kâğıdı da kullanabilirsiniz.
3
