Ege Yeşil dönüşümün ilk mentorları

Yeşil dönüşümün ilk mentorları

12.05.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

İzmir Ticaret Odası’nca düzenlenen “Yeşil Dönüşüm Mentorluğu Eğitim programı”nın ilk mezunları sertifikalarını Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’den aldı.

Yeşil dönüşümün ilk mentorları

İzmir Ticaret Odası, 13 Şubat-7 Mayıs 2024 tarihleri arasında, ulusal ölçekte bir Ticaret Odası tarafından düzenlenen bu denli kapsamlı ve uzun süreli ilk eğitim olma özelliğine sahip “Yeşil Dönüşüm Mentorluğu Eğitim Programı”na ev sahipliği yaptı. Programa İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Yavuz Alkan ile birlikte 24 işletmeden 26 temsilci katılım sağladı. Programı başarı ile tamamlayan katılımcılar, “Yeşil Dönüşüm Mentoru” sertifikası almaya hak kazandı.  

Haberin Devamı

Katılımcılara sertifikalarını takdim eden İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Yeşil dönüşüm, günümüzün en önemli ve kritik ihtiyaçlarından biri. Hepimiz gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz. Çevresel etkilerimizi azaltmak ve dünyamızın sahip olduğunu sınırlı kaynakları daha verimli kullanmak için kalıcı adımlar atmamız şart. Bu anlayışla düzenlediğimiz eğitim programının kentimizin yeşil dönüşümünü ve ekonomik sürdürülebilirliğine olumlu katkılar sunacağına inanıyorum” dedi.