Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Bu hafta Boğa burcundaki kavuşumlar, 8 Mayıs Boğa Yeniayı ile gündemimize gelen konuları daha da hareketlendirecek. Bireysel anlamda sürpriz gelişmeler artarken, toplumsal konularda ani değişimlere şahit olacağız. Farkındalığımızın da yüksek olacağı bir haftadayız.

13 Mayıs Pazartesi, Ay Yengeç burcundayken haftaya başlıyoruz. Değişiklik yapmaya istekli olacağız. Güven arayışının ağır basacağı birkaç günlük süreçte huzurlu hissetmek için farklı şeyler deneyebiliriz. Tecrübeli kişilerden tavsiyeler alsak da kendi tarzımızda ilerlemek isteyeceğiz. Yeni niyetler, adımlar için uygun zaman.

Haberin Devamı

14 Mayıs Salı, güne enerjik ve motivasyonu yüksek başlayacağız. Fiziksel aktiviteler için uygun bir gün. Öğleden sonra kendimizi göstermek istediğimiz konulara öncelik verebiliriz. Akşam saatlerinde ise ilişkilerde gerginlik yaşamamak için inatlaşmamaya dikkat edelim.

15 Mayıs Çarşamba, gün genelinde maddi konularda riskli karar almamak önemli. Para piyasalarında ani hareketler olabilir. Akşam saatlerinde de yeme, içme ve alışveriş konusunda aşırıya kaçmayalım.

İletişim gezegenimiz Merkür, 15 Mayıs-3 Haziran boyunca Boğa burcunda ilerleyecek. Bu dönemde istikrarı ve huzuru arayan düşünce yapısı ağır basacak. İletişim şeklimiz tartışmalardan kaçınan, sır tutan ve olaylara uzlaşmacı yaklaşan bir hal alacak. Sabırlı olma potansiyelimiz artarken gölge yönüyle de esnekliğimizi kaybedip, inatçı olabiliriz.

16 Mayıs Perşembe ve 17 Mayıs Cuma günleri iletişimin sertleşebileceği günler. Ay Başak burcunda ilerleyecek. Düzen kurma isteğimiz ağır basarken eleştirel yaklaşımda dozu kaçırabiliriz. Baskı kurmaktan, manipüle etmekten ve ısrarcılıktan kaçınalım.

Hafta sonu, Boğa burcundaki gezegen kavuşumları sebebiyle yaratıcılık ön planda olacak. İlişkilere daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşmak mümkün. Cumartesi öğle saatlerinde yanılgılara müsait olduğumuzu unutmayalım. Pazar ise akşamüstü riskli aktivitelerden uzak duralım. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız da hepimize kutlu olsun.

13 Mayıs haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ

Mayıs sonuna kadar maddi konular önceliğiniz olacak. Hafta başında uzun süredir halletmeye çalıştığınız finansal problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden yardım alacaksınız. Hafta sonu ise gruplar içinde ısrarcı konuşmalardan kaçının.

YÜKSELEN BOĞA

Girdiğiniz ortamlarda ön planda olacağınız bir haftadasınız. Arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz. Yeni projelerinizi, planlarınızı bu hafta hayata geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise harcamalarda aşırıya kaçmamaya ve otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerle inatlaşmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Mayıs sonuna kadar daha geri planda, hatta yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Hafta başında işinizle ilgili tamamlamak istediğiniz konulara odaklanacaksınız. Bu hafta rüyalarınıza dikkat edin, sezgileriniz kuvvetli olacak. Hafta sonu uzaklarla ilgili konularda aksamalar yaşanabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

İleri dönük planlarınızla ilgili sürpriz gelişmelerin olabileceği bu hafta girişimlerinizi hızlandıracaksınız. Arkadaş çevrenizle daha fazla vakit geçireceksiniz. Eğitimle ya da yurt dışıyla ilgili konularda güzel haberler alabilirsiniz. Hafta sonu sert ifadelerden uzak durun.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

İşinizle, üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgili önemli gelişmelerin yaşanabileceği bir hafta. Bu konularda daha farklı bir yaklaşım sergilemeyi tercih edeceksiniz. Size sıkıntı veren konuları çözümleme fırsatı yakalayacaksınız. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde baskıcı davranmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Mayıs sonuna kadar hukuki konular, eğitim hayatı ve yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgili güzel haberler alacaksınız. Seyahat planları yapabilirsiniz. Partnerinizin sizi desteklediği bir hafta olacak. Hafta sonu ise sağlığınız konusunda daha temkinli olun.

YÜKSELEN TERAZİ

Ödemelerinizin ya da başkalarından alacağınız maddi desteklerin ön planda olacağı bu hafta çalışma arkadaşlarınız da size yardımcı olacak. Sağlığınızla ilgili mevcut sorunları bu hafta çözebilirsiniz. Hafta sonu ise özel hayatınızda gerginlikten kaçınmak için kıskanç tavırlardan uzak durun.

YÜKSELEN AKREP

Mayıs sonuna kadar özel hayatınızda önemli gelişmeler gündemde olacak. İlişkiniz varsa farklı bir boyuta taşınabilir, yoksa da yeni bir ilişki başlayabilir. İşbirliği içinde olduğunuz alanlarda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu önemli kararlar almamaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

İşinize odaklanacağınız, günlük düzeninizi gözden geçireceğiniz bir hafta. Aile büyüklerinden destek alacağınız bu hafta evinizle ilgili de değişimler yapabilirsiniz. Diyete başlamak ya da sağlıklı yaşam için harekete geçmek için uygun zamandasınız. Hafta sonu çalışma arkadaşlarınızla iletişimde sabırlı olmaya öncelik verin.

YÜKSELEN OĞLAK

Mayıs sonuna kadar aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Arkadaşlarınız vasıtasıyla ya da kısa bir seyahatte yeni biriyle tanışabilirsiniz. Yaratıcı fikirler geliştirebileceğiniz, sanatsal çalışmalarda başarılı olacağınız bir haftadasınız. Hafta sonu ise harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN KOVA

Bu hafta evinizle ve ailenizle ilgili konular ön planda olacak. Evinizin bakımı ya da dekorasyonu için harcama yapabilirsiniz. Gayrimenkul konularında beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu aile büyükleri ile olan iletişimde ısrarcı olmamaya özen gösterin.

YÜKSELEN BALIK

Mayıs sonuna kadar yakın arkadaşlarınızla ya da kardeşlerinizle olan ilişkileriniz gündeminizde olacak. İletişimin hareketli ilerleyeceği bu dönemde fikirleriniz dikkat çekecek. Tanıtım faaliyetlerinden güzel sonuçlar alabilirsiniz. Hafta sonu gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olun. 

Hepimize güzel sürprizleri getiren bir hafta olması dileğimle, sevgiler.