Fenerbahçe Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'yla anlaşmaya vardı! İşte sözleşme süresi

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'yla anlaşmaya vardı! İşte sözleşme süresi

14.05.2024 - 20:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olacağını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'yla görüştüğünü duyurmuştu. Aziz Yıldırım'ın, Portekizli teknik direktörle anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçede Aziz Yıldırım, Jose Mourinhoyla anlaşmaya vardı İşte sözleşme süresi

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olacağını duyuran Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

Başkan seçilmesi halinde Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini söyleyen Aziz Yıldırım'ın dünyaca ünlü teknik adamla anlaşmaya vardığı iddia edildi.

MOURINHO BOMBASI!

Bir televizyon kanalına röportaj vererek adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım ayrıca, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile de görüştüğünü açıklamıştı. Yıldırım konuyla ilgili şunları söylemişti:

Bu saatten sonra 'bizim çocuğumuz' deyip o isimlerle devam etme lüksümüz yoktur. Fenerbahçe artık büyük hocalarla, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze iki saat görüştüm. Görüşme sonunda kendisine, 'Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var' dedim. '2003’te Porto’da başlayan çıkışını Fenerbahçe’de de yapabilirsin' dedim. O da memnuniyetle karşıladı. Şu anda arkadaşlarla onun menajeri arasında görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim. Çünkü artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım. Onun isteği doğrultusunda oyuncu da alacağız. Konyaspor maçını canlı izlediğini anlattı, biz de memnuniyet duyduk. Kendisi de çalışıyor.

Haberin Devamı

3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI

Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe'de başkanlığa aday olacağını duyuran Aziz Yıldırım, şu anda boşta olan Jose Mourinho'yla 3 yıllık anlaşma sağladı. Portekizli menajer, Fenerbahçe'yi analiz etmeye de başladı ve şimdiden önümüzdeki sezonun hazırlıklarını sürdürüyor.