Galatasaray Galatasaray'da Süheyl Batum'un projeleri belli oldu

Galatasaray'da Süheyl Batum'un projeleri belli oldu

15.05.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dursun Özbek’e rakip olarak seçim maratonuna katılan Süheyl Batum, başarılı bir işi bozmak için değil, kulübün geleceğini güvence altına almak için yola çıktıklarını söyledi, yapacaklarını anlattı.

Galatasarayda Süheyl Batumun projeleri belli oldu

 

25 Mayıs’ta yapılacak seçimli genel kurul için kolları sıvayan başkan adayı Süheyl Batum, Florya’da yapılabilecek projenin Galatasaray’a zarar verebileceğini dile getirdi, kulübün daha fazla para kazanabilmesi için çaba harcayacaklarını anlattı.

Haberin Devamı

Batum, “Galatasaray camiası o kadar büyük bir camiadır ki, geleceğine yönelik bir tehdit ortaya çıktığında, bugün bizim olduğumuz gibi yarın da başka başkan adayları çıkarak ya bu tehlikeyi ortadan kaldıracak ya da mevcut yönetime muhalefet oluşturarak denetimi sağlayacaktır. Bu her zaman böyle olmuştur, her zaman da böyle olacaktır” dedi.

Batum, “Aday olmamızın nedeni, hiçbir zaman başarılı giden bir işi bozmak veya kulübümüze zarar vermek değildir. Tam tersine, başarıyı getiren veya bu başarıya katkı sağlayan her bileşeni koruyabilmek ve kulübümüzün geleceğini güvence altına almak içindir. Öyle ki, Galatasaraylılar olarak, önceliğimiz her zaman Kulübümüzün başarısı olmuştur. Ancak, bu başarıyı tehlikeye atabilecek veya geri dönülemez zararlara yol açabilecek her türlü adıma karşı durmayı da bir görev sayıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

BATUM'UN PROJELERİ

Amatör branşlardaki 2 yıllık yönetim dönemindeki bütçe açığına tekabül eden 320 Milyon liranın yönetim kurulumuzca karşılıksız şekilde bağışlanması

Çok amaçlı spor salonu ve sosyal tesislerimize yönelik projeler

Kadın Basketbol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol branşları için yeni tesis anlaşması

Stadın ulaşım ve trafik sorununun çözülmesi

Yüzde Yüz Galatasaray Günleri

Nesilden Nesile Galatasaray Projesi

Mağazacılıkta 360 derece bakış açısı ve mağazacılık projeleri

Sportif A.Ş.’ye olan 4 milyar liralık borcunun ödenmesine ve mali duruma ilişkin projelerimiz

Eski Başkanımız Sayın Ünal Aysal tarafından ödenen marka payının Galatasaray Eğitim Vakfı’na yeniden ödenmesi

Florya projesinin Galatasaray’a en az 900 Milyon dolar kazandıracak şekilde daha önce taahhüt edildiği ve genel kuruldan alınan yetkiye uygun bir şekilde hayata geçirilmesi