Katı Zamanı

26 Mayıs 2024

İstanbul'da dördüncü ayaktaki Katı Zamanı birinciliğe yakın gözüküyor. İlk iki startında finişi önde geçen bu safkan bir kez daha kazanabilir. Bu safkanın rakibi Kocaefe ile Bendeniz olur düşüncesindeyim. Günün sürprizi olarak ikinci ayaktaki Süpürücü'yü tavsiye ederim. Herkese bol şanslı bir gün diliyorum.

Yazının Devamı

İki üzücü kayıp

22 Mayıs 2024

Son bir kaç gün içinde iki üzücü haber aldık. TJK Yönetim Kurulu Üyesi Selman Taşbek’in kardeşi, at sahibi, yetiştirici ve antrenör Selçuk Taşbek’in yanısıra uzun yıllar TJK Basın bürosunda görev alan Gürcan Mustafa Ural'ı kaybettik. Yaklaşık 40 yıllık bir dostluğumun olduğu Taşbek ve Ural'ın art arda vefatları beni de gerçekten derinden sarstı. Onları hiç bir zaman unutmayacağız, her zaman gülen yüzleri ile hatırlayacağız. Allah tüm sevenlerine sabır versin. Mekanınız cennet olsun dostlarım.
Asli görevimize gelince;
İstanbul'da altılımın çatısını iki tek bırakarak oluşturdum. İkinci ayaktaki Filyos, beşinci ayaktaki Osmanım rakiplerine oranla daha iyi durumdalar. Osmanım'ın rakibi Misty Hills, Filyos'un ise Soylu Yağmur olur düşüncesindeyim. Günün sürprizi olarak ilk ayaktaki Ağdaylı'yı tavsiye ederim. Herkese bol şanslı bir gün diliyorum.

Yazının Devamı