Geri Dön
2018'in rengi 'ultra violet' filan değil, bildiğiniz MOR

2018'in rengi 'ultra violet' filan değil, bildiğiniz MOR

2011’den beri yılın rengini seçmek moda oldu. "Yılın rengi de ne?" falan demeyin yani. Her şey çok çabuk moda olup birden sönüyor, biliyorsunuz. 2011’den beri istikrarlı bir şekilde hayatımızda olan renk katalogu Pantone’un seçimlerini küçümsememek lazım o yüzden.

Lila Ceylan
Lila Ceylan

2018 yılının rengi 'ultra violet'miş. Öyle süslü püslü isimler koyuyorlar ama bildiğiniz mor işte! 2017'nin modası neymiş biliyor musunuz? Söylediğimde şok olacaksınız bence... 'Greeny'; yani yeşil! Şahsen hiç öyle bir moda görmedim. Hatta bana sorarsınız 2017'yi domine eden bariz bir renk yoktu. Gerçi siyahçı olduğum için fark etmemiş de olabilirim, öyle bir moda vardıysa giyenlere haksızlık etmeyeyim.

Haberin Devamı

Yeşili göremedim bu yıl ama haki gördüm. Greeny deyince ucundan ona da dokunuyor olabilir belki. Bakalım bu 'ultra moru' her yerde görecek miyiz bu sene? Şimdiden birtakım markaların yeni sezon kıyafetlerinde mor var aslında.

Peki mesela Pantone neye göre seçiyor bu rengi? Toplaşıp "Milleti bu renge yönlendirelim" mi diyorlar acaba? Eğer öyleyse mor fena bir seçim değil, gideri var. Geçen senelerde Pantone öyle dedi diye o yönde hareket edeni çok görmedim. Olur da bu yıl ultra violet’e uymaya karar verenler artarsa rica ediyorum kızlar, cılkını çıkartmayın. Saçları başları döndürmeyin mora yani. Kıyafette kalsın ama onda da çok abartı olmasın. Güzel kullanalım bu rengi.

2017’nin rengi yeşile güle güle, 2018’in rengi mor’a hoşgeldin! Bakalım 2018 için daha neler çıkaracaklar, neler duyacağız?

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber