Geri Dön
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı için logo ve sloganımız açıklandı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı için logo ve sloganımız açıklandı

2024 yılında düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmak için bir kez daha aday olmuştuk. 4'üncü defa adaylığımızı koyduğumuz şampiyona için hazırlanan logo ve slogan bugün açıklandı. Bakalım logomuz ve sloganımız, Avrupa Futbol Şampiyonası'na ya da orijinal ismiyle Euro 2024'e ev sahipliği yapma hakkını bu kez bize getirecek mi?

Turcel Orman
Turcel Orman

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için belirlenen sloganımız: Share Together (Beraber Paylaşalım)

Haberin Devamı

Hazırlanan logo ise şöyle:

Euro 2024 ev sahipliği için aday olan yalnızca Türkiye ve Almanya bulunuyor. Almanya daha önce 1988 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapmıştı.

Hazırlanan logo, slogan, stadyumlar, top tasarımı gibi detaylar 27 Nisan 2018'de UEFA'ya sunulacak.

Daha önce 3 defa aday olduğumuz ve hiçbirinde ev sahipliği yapma hakkını kazanamadığımız turnuvaya bu kez iyi hazırlandığımızı söyleyebiliriz.

Gerek stadyumlarımızın kalitesi, gerek her adaylıktan sonra kendimizi daha da geliştirerek katılmamız şansımızı arttırıyor.

Turnuvaya ev sahipliği yapma hakkını kazanırsak aday şehirlerimiz ve stadyumlarımız şöyle:

İstanbul (Atatürk Olimpiyat Stadı ve Türk Telekom Stadı), Bursa (Bursa Büyükşehir Belediye Stadı), Antalya (Antalya Stadı), Eskişehir (Yeni Eskişehir Stadı), Gaziantep (Gaziantep Stadı), Konya (Konya Büyükşehir Belediye Stadı) - Trabzon (Medical Park), Kocaeli (Yeni Kocaeli Stadı), Ankara (Yeni Ankara Stadı)

Haberin Devamı

Turnavaya ev sahipliği yapacak ülke Eylül 2018'de seçilecek. Umalım bu defa şampiyonayı ülkemizde yapma hakkını kazanırız.

Bu sayede hem ekonomik hem turistik gelir elde eder hem de turnuvada direkt yer alma hakkı kazanırız.

Benzer İçerikler