Geri Dön
2118 yılından gelen zaman yolcusu sayısal loto sırlarını paylaştı

2118 yılından gelen zaman yolcusu sayısal loto sırlarını paylaştı

Gizli bir CIA görevi kapsamında zamanda yolculuk yaparak 2118 yılına gittiğini ve o yıldan bir fotoğrafı günümze kadar taşıdığını iddia eden zaman yolcusu Alexander Smith, şans oyunları hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Şans oyunları için mutlaka hepimiz keşke biraz geleceğe gidip hangi rakamlar çıkmış görsek, geri gelip oynasak ve zengin olsak hayalleri kurmuşuzdur. Fakat bu hayali gerçeğe dönüştürme şansı olduğunu halde yapamadığıı iddia eden Alexander Smith'in çarpıcı açıklamalarına kulak vermenizi tavsiye ederim.

Gizli hükümet görevi ile 2118 yılına gittiğini öne süren Alexander Smith, CIA'in gizli zaman yolculuğu görevleri kapsamında kendisine, mal varlığını artıracak her türlü etkinliği yasakladığını açıkladı.

Zamanda yolculuk yaptığını iddia eden 7 kişi!

Alexander Smith sayısal loto gibi şans oyunları hakkında şu açıklamaları yaptı: ''Parasal varlığımı artırmaya yönelik her türlü şey CIA tarafından yasaklanmıştı. CIA'in görevim kapsamında çok iyi ödeme yaptığını anlayabilirsiniz. Azımsanmayacak miktarda ödeme aldım ve bu sebeple şans oyunları rakamlarını almam için hiçbir sebep yoktu.''

Smith, şans oyunlarının rakamlarını alma girişiminde bulunsaydı bu durumun insanlığın geleceği adına felakete sebep olabileceğini ve bir zaman paradoksu yaratabileceğini öne sürüyor.

2118 yılından geldiğini iddia etti!

Zaman paradoksu, zaman yolculuğunun mümkün olması durumunda gelecekle ilgili bilgisi olan kişinin, geçmişteki olayları değiştirmeme konusunda son derece dikkatli olması kuramıdır.

Smith, şans oyunlarının yanı sıra insanlık için olası bazı tehditlerden de bahsetti. Smith'e göre küresel ısınma, yükselen deniz seviyesi ve atmosferde artan karbondioksit miktarı gibi önemli çevre koşullarına karşı bir an önce önlem alınması gerekiyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler