Geri Dön
6491 yılından geldiğini iddia etti

6491 yılından geldiğini iddia etti

Yüzünü gizlemeyi tercih eden James Oliver adlı yeni bir zaman yolcusu 6491 yılından geldiğini öne sürdü ve insanların başka gezegenlerde yaşadığından bahsetti.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Yine mi der dediğinizi duyar gibiyim. Evet, yine!

Bu seferki zaman yolcumuz 6491 yılından geliyor. James Oliver adlı zaman yolcusu, kendi zamanında insanların Dünya'yı terk ettiğini ve başka gezegenlerde kolonileştiğini söyledi.

Başka bir galaksiden geldiğini söyleyen James Oliver, 2018 yılında sıkışıp kaldığını belirtti.

Zamanda yolculuk yaptığını öne süren 7 kişi!

James Oliver, her canlının yaşadığı tek bir gezegenin son derece kalabalık olduğunu ve insanların bu şekilde yaşamlarını sürdüremeyeceğinden bahsetti.

Bu sebeple insanoğlunun Mars, Merkür ve Venüs gibi gezegenlerde yaşam alanları inşa ettiğini, yaşanamaz olduğu sanılan bu gezegenlerin yüzeyine kubbe gibi bir yapının kurulduğunu öne sürdü.

James Oliver, önümüzdeki yıllarda yaşanacak bazı tehlikeli olaylar konusunda da günümüz insanlarını uyardı. Oliver'a göre ABD'de bulunan süper yanardağ Yellowstone patladı patlayacak.

2018 yılında patlaması muhtemel yanardağlar!

Yellowstone'un patlamasıyla beraber atmosfere büyük miktarda kül yayılacak ve bu sebeple hem kara hem de hava ulaşımı sistemi çökecek.

Diğer zaman yolcularının aksine James Oliver, gelecekte robotların varlığı gibi konulara değinmedi ya da herhangi bir fotoğrafı kanıt olarak göstermedi.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler