Geri Dön
6491 yılından gelen zaman yolcusu yalan makinesi testini başarıyla geçti

6491 yılından gelen zaman yolcusu yalan makinesi testini başarıyla geçti

6491 yılından geldiğini iddia eden ve kimliğini açıklamak istemeyen zaman yolcusu, yalan makinesi testine tabi tutuldu. Testi başarıyla tamamlayan zaman yolcusunun doğru söylediği ortaya çıktı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Gün geçtikçe popülerleşen zaman yolculuğu iddialarına yeni bir soluk geldi. 6491 yılından geldiğini ve 2018 yılında sıkışıp kaldığını söyleyen ve adını James Oliver olarak açıklayan zaman yolcusu, yalan makinesi testine tabi tutuldu.

Gelecekte başka yaşam formlarının var olup olmadığı sorusuna zaman yolcusu, sayısız olmasa da çok sayıda yaşam formunun bulunduğu cevabını verdi.

Gelecekte başka türlerin ve hediye olarak verilen belli başlı canlıların olduğuna değinen zaman yolcusu James, insanoğlunun çok uzaklardaki galaksilere kadar ulaştığını ve birçok gezegende koloni kurduğunu söyledi.

Zamanda yolculuk yaptığını öne süren 7 kişi!

Zaman yolcusu James ayrıca bazı gezegenler arasında anlaşmazlık bulunduğundan fakat bu anlaşmazlıkların 'Federasyon' adı verilen gezegenlerarası bir kurum tarafından çözüme kavuşturulduğundan bahsetti.

James ayrıca gezegenlerarası savaşların, kanunlarca yasaklandığına da vurgu yaptı.

Zaman yolcusunun, Federasyon olarak bahsettiği gezegenlerarası kurumun barışı süreci ve barış görüşmeleri gibi faaliyetlerde bulunduğu öne sürüldü.

Zaman yolcusu James tüm bu açıklamaları yaparken bir yandan da yalan makinesi testine tabi tutuldu. Belki son derece şaşıracaksınız ama zaman yolcusu James'in söylediği tüm ifadeler yalan makinesi tarafından da doğru olarak onaylandı.

6491 yılından geldiğini iddia etti!

YouTube üzerinde yayınlanan videoya çok sayıda yorum geldi. Bazı kullanıcılar, James'in doğru söylediği yorumlarında bulunurken bazıları da kafalarının karıştığını belirtti.

Yalan makinesi testine tabi tutulan ilk zaman yolcusu 6491'den gelen James değil. Daha önce de 2030 yılından geldiğini iddia eden Noah adlı zaman yolcusu da yalan makinesi testine tabi tutulmuş ve tüm ifadeleri yalan makinesi tarafından doğru olarak onaylanmıştı.

2030 yılından gelen zaman yolcusu yalan makinesi testine tabi tutuldu!

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler