Geri Dön
Altay Bayındır kimdir? Fenerbahçe oyuncusu Altay Bayındır kaç yaşında?

Altay Bayındır kimdir? Fenerbahçe oyuncusu Altay Bayındır kaç yaşında?

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nden yeni transfer genç kaleci Altay Bayındır kimdir? Yeni sezonda Fenerbahçe'nin kalesini koruması beklenen Altay Bayındır kaç yaşında? Altay Bayındır'ın kariyerine dair bilgiler...

Tosun Paşa
Tosun Paşa

Altay Bayındır, Ankaragücü'nden 1 buçuk milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'nin Volkan Demirel sonrası kaleyi emanet ettiği Harun Tekin'den beklediği performansı alamaması ve Berke Özer'in tecrübesizliği dolayısıyla getirdiği Altay Bayındır yeni sezonda sarı lacivertli formayı giyecek.

Haberin Devamı

Altay Bayındır kimdir?

14 Nisan 1998 tarihinde Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğdu. 2007 yılında girdiği Bursaspor altyapısında 2011 yılına kadar oynadı ve önce Arabayatağıspor, sonra da Bursa Yolspor'a transfer oldu. amatör kulüplerin ardından 2013 yılında Ankaragücü'nde forma giymeye başladı.

15 yaşında transfer olduğu Ankaragücü'nde zamanla kendini geliştirerek A takım formasını teslim aldı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 17, Türkiye Kupası'nda 2 maça çıktı. Aynı zamanda milli takımın alt yaş kategorilerinde de forma giydi ve son olarak 21 Yaş Altı Takımı'nda forma giyiyor.

1,98m boyunda olan Altay Bayındır milli takımın alt yaş kategorilerinde ve Ankaragücü'nde dikkatleri üzerine çekmişti ve 2019-2020 sezonu itibarıyla Fenerbahçe forması giyecek.

Haberin Devamı

Altay Bayındır kaç yaşında?

1998 doğumlu olan Altay Bayındır şu anda 21 yaşında. 21 yaşında transfer olduğu Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi ise 4 yıllık.

Benzer İçerikler