SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Crate and Barrel online alışverişe başladı

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı zinciri Crate and Barrel, tasarım ve kaliteyi buluşturan benzersiz ürünlerini online platforma taşıyor.

|

Misafirlerinizi gururla ağırlayacağınız, hayranlık uyandıran zevkli sofralar... Yaratıcılığınızı ateşleyecek, içinden çıkmak istemeyeceğiniz mutfaklar... Evinize baştan sona özgünlük ve stil katacak aksesuarlar... Tasarımı, kullanım kolaylığı ve sunduğu müşteri hizmetleri ile , Türkiye’nin her yerindeki dekorasyon tutkunlarının hizmetinde.

Online alışveriş dünyasında bir ilke imza atan Crate and Barrel, Türkiye’de teslimat için zaman sınırlamasını ortadan kaldıran tek alışveriş sitesi oluyor. Özellikle yoğun iş temposuna sahip olan müşterileri memnun edecek bu uygulama, saat aralığı belirleyerek gece ya da pazar günü dahil, müşterilerin dilediği zaman siparişlerini teslim alabilmelerini sağlıyor. Seçilen ürünün stoğu tükenmiş ise, stoğa girer girmez e-posta ile bilgilendirme hizmeti sunan site, kullanıcıları istedikleri ürün hakkında anında haberdar ediyor.

Tüm Crate and Barrel mağazalarında avantaj sağlayan Crate and Barrel kartınız ile dilerseniz online alışverişlerinizde de puan kazanabilir veya biriken puanlarınızı ödemelerinizde harcayabilirsiniz. Mağazalarımızdan size hediye olarak alınmış bir Crate and Barrel hediye kartınız varsa, onu da ’de hemen, kolayca kullanabilirsiniz.

Anlaşmalı bankaların kredi kartlarına taksit avantajlarının yanı sıra banka kartı (debit) ile ödeme imkanı da sunan Crate and Barrel online sitesi, iade prosedürü ile de online alışverişe farklı bir boyut katıyor. İade etmek istediğiniz ürün, sipariş teslim edildikten sonraki 30 gün içerisinde, herhangi bir kargo ücreti olmaksızın kapınızdan teslim alınıyor.

A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlara yönelik şık ve keyifli dekorasyon çözümleri ile Crate and Barrel, Zorlu Center ve Akasya Acıbadem mağazalarının yanı sıra adresinde dekorasyon tutkunlarını bekliyor. Crate and Barrel online alışveriş sitesi, kategori ayrımları ile kolay kullanımının yanı sıra hızlı ve sağlam altyapısı sayesinde güvenli ve kesintisiz erişim imkânı sunuyor.

Crate and Barrel Hakkında:

Kurulduğu 1962 yılından beri Avrupa ve Amerika’da atölye ve üreticilerden oluşan geniş bir tedarikçi ağına sahip olan Crate and Barrel, modern ev tasarım ürünlerini özenli ve özgün bir şekilde sunarak, müşterilerine ilham veren dünya çapında bir markadır. 52 yıllık global tecrübesiyle Crate and Barrel, dekorasyon ve ev aksesuarı sektörünün öncü markası olarak, müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

Zorlu Center : 0212 353 65 75

Akasya Acıbadem : 0216 510 57 57

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.