SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Destek bulabiliriz

Bugün ilişkilerimizi ve sosyal konuları destekleyen imkanlar var.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün ilişkilerimizi ve sosyal konuları destekleyen imkanlar var. Saka burcunda, Venüs ve Jüpiter’le uyumlu açıda kalan Ay arkadaşlıklara, görüşme ve sohbetlere güzel imkanlar getiriyor. Bugün duygularımızı, yaratıcı yönlerimizi ifade etmekte teşvik edilebiliriz. Aynı zamanda sohbetler, anlaşmalar ve aynı zamanda yolculuklar olumlu deneyimler getirebiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Özellikle sabah ve öğle saatlerini daha iyi değerlendirmeye bakalım. Kadınlardan gelen destekler olabilir. Bugün aynı zamanda eğitsel uğraşlar ve yabancılarla ilgili konularda da yeni imkanlar ve pozitif haberler gündeme gelebilir. Keyif veren konulara dengeli bir şekilde yaklaşarak kazançlı da çıkabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.