SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Gelin ve kaynanadan görülmemiş kapışma

Söylediklerine inanamayacaksınız!

|

Gelin ve kaynana yüzyıllardır kapışıyor ama bu seferki başka. Konu konuyu açtı, kapışma başka bir hal aldı. Sazı eline alıp rap yapmaya başlayan gelin ve kaynana anlaşamadıkları noktaların üzerinden rap yaparak geçiyor ve ortaya görülmemiş bir kapışma çıkıyor.

“Kariyer mi, çocuk mu?”, “Mutfakta en iyi kim?”, “Evin dekorasyonu nasıl olmalı?” gibi farklı bir sürü konuda rap yaparak sazlı sözlü kapışan gelin ve kaynananın ilginç görüntüleri adresinde. Üstelik internet sitesinde bir de oylama bulunuyor. “En iyisini ben bilirim” diyen taraflar, oylama aracılığıyla izleyicilerden kendilerine destek vermelerini bekliyor. Oylama sonucunda kaybeden taraf, diğer tarafın galibiyetini kabul edecek!

Bu kapışma internette fanlarını toplamaya devam ederken; siz de ’a girip oylamaya katılabilir, tarihi kapışmada kazanan tarafı belirleyebilirsiniz. Üstelik kendi gelin kaynana hikâyenizi paylaşarak tasarım harikası yepyeni bir Samsung Crystal Blue çamaşır makinesi de kazanabilirsiniz.

Standartla Yetinmeyenlere Samsung Crystal Blue

Samsung Crystal Blue, kolay kullanımı ve Eco Bubble teknolojisiyle etkin yıkama performansı sunan büyüleyici bir tasarıma sahip bir çamaşır makinesi. "Tam dokunmatik ekran" tuşları kaldırarak stil ve kullanım rahatlığını öne çıkarırken, "en ideal yıkama seçeneği" deterjan ve su miktarı gibi önemli detayları kontrol ederek çamaşırlarınızı en uygun şekilde yıkamanızı sağlar.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.