SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Korkmaz 6 kıtaya yayıldı!

Mutfakların “Lezzet Uzmanı” Korkmaz, ihracat yaptığı ülkelere Avustralya’yı ekledi.

|

1972 yılından bu yana paslanmaz çelik mutfak eşyaları ve elektrikli ev aletleri alanında üretim yapan Korkmaz, bugün yüzde 95 kendi markası ile Amerika’dan, Güney Kore’ye, Norveç’ten, Güney Afrika’ya uzanan geniş bir yelpazede ürünlerini tüketicilere ulaştırıyor. Dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiren marka, en son Avustralya’yı dahil ederek ihracat alanını 6 kıtaya ve 57 ülkeye çıkarttı.


Yurtdışı satışlarında yılın ilk altı ayında % 13 büyüme yakalayan Korkmaz, yıl sonunu 28 milyon TL ciro hedefiyle kapatmak istiyor.Türkiye’de kendi markasıyla üretim yapan firmalar arasında 1.5 milyon tencere üretim adediyle sektör lideri olan Korkmaz, 2011 yılını 100 milyon TL ciro ile tamamlamayı hedefliyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.