SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sürprizlere açık bir gündeyiz

Bugün toprak burçlarına bir vurgu var.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün toprak burçlarına bir vurgu var. Ay Boğa burcuna ilerlerken, Venüs de Başak’a ilerliyor. İlişkilerimizde daha gerçekçi ve somut bir yaklaşım içindeyiz. Maddi konulara daha özenli yaklaşabilir ve kazançlı da çıkabiliriz. Bu yeni dönemde aşkta mantık ağır basmaya başlıyor. Fazla hayalci olmak yerine daha sorumlu bir tutum gündeme gelmeye başlayacak.

Nelerden kaçınmalı? Parasal konularda sürprizlerle karşılaşabiliriz. Aynı zamanda alışık olduğumuz şeylerin de dışına çıkmak durumunda kalabiliriz. Özellikle bu durum akşam saatlerinde daha belirgin olabilir. Yeni bir fikir ya da yaklaşım geliştirmek mümkün. Ancak eve, toprağa ait işlerde beklenmedik durumlar da gündeme gelebilir. Yine de bugün ticarette ve zekamızı kullanabileceğimiz alanlarda fırsatları değerlendirmeye bakalım.

 Maya takviminde bugün

Galaktik ton 7/Jaguar  Kafa karışıklığına dikkat edelim.  Bizim için hassas ve hatta gizli olan konuların gündeme geldiğini görebiliriz. Bugün gizi konular önemli bir unsur haline gelebilir. Olayları fazla karmaşık hale getirmemeliyiz. Eksiklikleri tamamlama yönünde yapabileceğimiz çok şeyler söz konusu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.